Rusya Vize İşlemleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya ile yapmış olduğumuz ikili anlaşmalar çerçevesinde Rusya vizesi başvurularında taşımanız gereken şartlar, toplamanız gereken evraklar, yatırmanız gereken vize başvuru harcı gibi başvuru sürecinde yerine getirmeniz gereken her konu da sizlere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Vize başvurunuzun red cevabı almaması için başvuru dosyanızda bulunması gereken tüm evraklar, seyahat sigortası, otel rezervasyonları, uçak bileti konularında da sizlere profesyonel olarak yardımcı oluyoruz. Rusya vize başvuru şartlarının sürekli değiştiği günümüzde başvuru türünüze göre başvuru dosyanızda yer alamsı gereken her evrak için özel olarak danışmanlık hizmeti veriyor, başvurunuzun daha kısa süre de olumlu sonuçlanmasını sağlıyoruz.

ABD seyahatlerinizde almanız gereken Abd vizesi için başvuru sürecinizin başından itibaren danışmanlık hizmeti alabileceğiniz Vize Ofis olarak profesyonel bir şekilde sizlere hizmet veriyoruz. Başvuru sırasında yerine getirmeniz gereken işlemler, evrakların nasıl doldurulacağı, nereden alınacağı, hangi evrakların başvuru dosyanızda yer alması gerektiği konularına kadar sizlere profesyonel olarak hizmet veriyoruz. Alması zor vizeler sınıfında yer alan ABD vizesini ilk başvurunuzda kolayca almanızı sağlıyoruz.

Vize Ofis olarak 2006 yılından beri profesyonel olarak sizlere vize danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Vize türlerine göre size hizmet veren danışmanlarımı aracılığı ile başvurularınızın eksiksiz olmasını sağlıyor, evrak eksikliğinden kaynaklı red cevabı almanızı önlüyoruz. İhtiyacınız olan vize konularında bizimle iletişime geçerek vize sürecinizi daha kolay bir hale getirebilir, süreci daha kısa tutabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver