Tavuk İçindeki Metal Parçalarla Şoke Etti! Sağlık Sorunlarına Yol Açtılar

Screenshot_5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli bir tavuk üreticisi, ürünlerinde metal parçaların bulunması nedeniyle 13 ton tavuğu piyasadan toplama kararı aldı. Tavuğu tüketen bir kişinin ağız içinde kesikler oluştuğu bildirildi.

Metal Parçalı Tavuklar Piyasadan Kaldırılıyor

ABD’nin önde gelen tavuk üreticilerinden Tyson Food, bazı tüketicilerin ürünlerinde bükülebilir metal parçalar buldukları şikayetleri üzerine acil bir önlem aldı. Şirket, söz konusu ürünün piyasadan toplattığını duyurdu. Bu ürünler, tek bir tesiste sarayslot üretilip 9 farklı eyalete dağıtılan 13 ton dinozor şeklindeki “Eğlenceli Nugget” adını taşıyor.

Sağlık Sorunlarına Yol Açtı

ABD Gıda Güvenliği ve Kontrol Servisi (FSIS), bu metal parçalı tavukları tüketen bir kişinin ağız içinde oluşan kesikler nedeniyle rapor aldığını açıkladı. Benzer bir sorun yaşayan diğer tüketicilerin de derhal sağlık kurumlarına başvurmaları gerektiği sarayslot giriş uyarısında bulundu.

Tyson Food Daha Önce de Benzer Sorunlarla Karşılaşmıştı

Tyson Food, daha önce de benzer nedenlerle ürünlerini piyasadan toplama kararı almıştı. Tüketicilerin sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir sorunun hızla çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver