Trendlog Lojistik Yük Fiyatlandırması

Trendlog, uluslararası lojistik alanında oldukça profesyonel bir şekilde hizmet sunan bir şirkettir.

trendlog (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendlog, uluslararası lojistik alanında oldukça profesyonel bir şekilde hizmet sunan bir şirkettir. Kurulduğu ilk dönemden itibaren müşteri memnuniyeti doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Bu bağlamda fiyatlandırmalar konusunda fazlasıyla bonkör davranan bir firma olduğu görülmektedir. Ayrıca Kazakistan parsiyel taşımacılık imkanlarının da bulunması, müşteriler için oldukça memnun edici bir durumdur. Hem güvenli ve sertifikalı taşımacılık için hem de ekonomik fiyatlandırmalar için Trendlog en iyi tercihtir.

Firmanın müşterilerine belirlediği fiyatlandırmalar yüklerin hacim ve ağırlıklarına göre değişiklik göstermektedir. Bu bağlamda müşterilerin öncesinde firma çalışanları ile iletişime geçmesi önemlidir. Böylece yük bilgilendirmesi yapıldıktan sonra çalışanlar müşterilere en geçerli fiyatlandırmayı belirtmektedirler. Üstelik firmanın online sitesi üzerinden de çalışanlara mail atılabiliyor, verilen telefon numarasından direkt olarak arama da yapılabilmektedir.

Trendlog Taşımacılık Prensipleri

Kazakistan nakliye olmak üzere, Orta Asya’da bulunan pek çok ülkeye taşımacılık sağlayan Trendlog, işini riske atmadan başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Yük taşımacılığı için en uygun güzergâhlar ile hareket eden firma, yolları bilen uzman şoförler ile çalışma sağlamaktadır. Aynı zamanda firmanın prensipleri arasında müşteri memnuniyeti birinci sıradadır.

Moğolistan nakliye işlemleri ya da diğer nakliye çalışmalarının hepsinde müşterilerine araç bilgisi sunan firma, yükler için de daima uygun araçları tercih etmektedir. Sürekli olarak kontrol edilen araçlarda da herhangi bir hasar meydana gelmemektedir. Böylece güvenli ve sigortalı taşımacılık gerçekleşmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver