Yerli ve Yabancı Turistler Bodrum Plajlarını Doldurdu

image_66700d9d2d3b3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayramın İkinci Günü Bodrum Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Bayramın ilk gününde memleketlerinde bulunan yerli turistlerin akını Bodrum’a yönelirken, ikinci gün ise Hollanda, Almanya ve Danimarka’dan gelen gurbetçi turistlerle birlikte Bodrum’un Gümbet, Bitez ve Turgutreis plajları adeta dolup taştı.

Çılgın Köpük Partileri ve Güneşin Altında Danslar

39 derece hava sıcaklığı ve 22 derece deniz suyu sıcaklığına rağmen Bodrum plajları, yerli ve yabancı turistlerle renkli görüntülere sahne oldu. Müzikli köpük partilerinde coşkuyla dans eden turistler, eğlencenin doruklarına ulaştı. Bazı turistler ise aşırı sıcaklar nedeniyle sandalyelerini denizin içine koyarak saatlerce güneşlendi.

Eylül Sonuna Kadar Yoğunluk Devam Edecek

Turizmci Hüseyin Gözütok, Bodrum’un turizm potansiyelinin Eylül ayının sonuna kadar devam edeceğini belirterek, “Bu hızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver