Sepetx.com

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sepetx.com nedir? Geniş ürün yelpazesine sahip; bilgisayarlardan, beyaz eşyaya, elektronikten, kadın, erkek, bebek giyime kadar kısacası binlerce farklı kategoride on binlerce ürünü siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmuş aradığını her şeyi bulabileceğiniz muhteşem bir alışveriş merkezidir…

sepetx.com üzerinden satışa sunulan tüm ürünlerin tedarikçileri özenle seçilmektedir.

Firmamız web sitemiz üzerinden satış yapmak isteyen firmaları titizlikle inceler, birebir görüşmeler sağlar ve sadece en başarılı aynı zamanda köklü geçmişe sahip satıcıların ürünlerini beğeninize sunarak satışa çıkartır.

Bu durum sepetx alışveriş merkezinin başarılı olmasının yüzlerce sebebinden bir tanesidir.

Titiz satıcı seçim politikamız siz değerli müşterilerimizin sepetx.com üzerinden gerçekleştirdiği tüm alışveriş deneyimini en kaliteli ve hatasız şekilde tamamlanmasını sağlar

Sepetx.com Güvenli Alışveriş Sistemi?

Sizlere kısaca alışveriş sistemimize ve bu sistemin nasıl güvenilir hale getirildiğinden kısaca bahsetmek isteriz.

Müşterimiz web sitemizden bir ürün beğenir ve o ürünü ödeme yaparak satın alır ardından müşterimizin ödediği para sepetx.com’ un güvenli ödeme havuzunda bekletilir. Arından satıcıya ürün siparişi otomatik olarak iletilir ve satıcı ürünü kargoya verir. Kargo sürecinin ardından müşterimiz ürününü teslim ilgili kontrollerini gerçekleştirir ve web sitemize girerek “Ürünümü sorunsuz teslim aldım” olarak işaretler bu işlemden sonra havuz hesabımızda bekleyen ödeme satıcıya aktarılır.

İşte bu sayesinde geri iadesi garantili şekilde gönül rahatlığıyla alışverişin tadını çıkartabilirsiniz.

Ürün İade Kolaylığı

Sizlere bir muhteşem haberimiz daha var şartsız koşulsuz iade hakkı! Yanlış duymadınız beğenmediğiniz ürünü 14 gün içerisinde geri iade edebilir, ödemiş olduğunuz tüm tutarı geri alabilirsiniz. Güvenli ödeme sistemimiz sayesinde havuzda bekletilen ödemeniz herhangi bir sorunda sepetx tarafından size anında geri ödenir… Bu sayede! Firmamızdan yaptığınız alışverişler son derece güvenli ve geri iade garantilidir.

A’ dan ‘ ye Müşteri Memnuniyeti

Firmamız siz değerli müşterililerimizin tüm alışveriş aşamalarını takip eder. Siz daha sipariş verir vermez gerekli olan teslim süresini, ürün detaylarını ve diğer bütün unsurları satıcıya iletir. Satıcı tarafından ürünün kargoya veriliş aşamaları ve kargo takip numaranızın sizlere ulaştırılması ve sonrasında ürününüzün teslim anına kadar geçen bütün süreyi, büyük bir titizlikle inceler. Kısacası siz ürününüzü sipariş edip sonrasında teslim alana kadar tüm adımları titizlikle memnuniyetiniz adına takip eder.

Bu sayede sepetx.com üzerinden gerçekleştirdiğiniz alışveriş deneyimlerinizin kusursuzluğu firmamızın garantisi altındadır.

www.sepetx.com

Alıcı ve Satıcı arasındaki güvenli köprü

Bu Yazıya Tepki Ver