Zeltiq Coolsculpting nedir, neden uygulanır, kimlere uygulanır işte detaylar…

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

     İnsanlar artık kilolarından çok da şikâyetçi olmayacak, hele kilo veremedikleri için hiç dert yanmayacaklar! Çünkü artık öyle bir problem olmayacak! Fazla yağları dondurarak vücuttan atmanın çok kolay yöntemi var artık. Zeltiq Coolsculpting yöntemi ile çok kısa sürede zayıflayabileceksiniz!

 

Soğuk Lipoliz – Zeltiq Coolsculpting Nedir?

 

 Soğuk lipoliz nedir, neden yaptırılmalı sorusunun yanıtlarını CoolClinic’ten aldık! İşte, detaylar…

 

Günümüzde hem kasımlarda hem de erkeklerde ortak bir problem haline gelmiş olan bölgesel fazla yağlar, eski dönemlere göre artık oturulan yerden artan para kazanmalar ile daha da çok artış göstermiştir. Bu gibi bir probleme karşılık olarak, aslında problemin en temel kaynağı olan teknoloji, yöntemler de geliştirmektedir. Bu konu ile alakalı olarak sunulan son ve kesin etkili olan yöntem, Zeltiq coolsculpting yöntemidir. Bu yöntem bugüne kadar olanlardan çok farklı ve çok daha gelişmiş bir yöntem. Vücutta fazlalık olarak görülen yağların bulunduğu bölgelere, diğer dokulara zarar vermeden, soğutma uygulanmaktadır ve zarlarını eritip vücut dışına atmayı sağlamaktadır. Vücutta bulunan çöpçü hücreler ve emici olan makrofajlar ile yağlar geri dönmemek üzere yok edilmektedir. Özel bir başlığa sahip olan cihaz, istenilen bölgeye getirilir ve de tedavi işlemleri başlatılmış olur. Bu özel başlık, dokundururdunuz bölgeyi soğutur ve bu soğutma ile de yağ hücreleri kristalize olmaktadır. Bu tedavi sırasında herhangi bir acı ya da herhangi bir sızı duyulmamaktadır. İşlem sonunda da hasta hemen normal yaşantısına dönebilir, cerrahi bir işlem olmadığı için hastaları zorlayacak olan bir şey yoktur. Uygulama sonrası etkiler hafifçe başlar fakat 2 ile 4 aylık periyot sonunda etkiler gözle görülmeye başlar.

 

Soğuk Lipoliz Yöntemi Nasıl İncelme Sağlar?

 

Uygulama süresince deri altında bulunan yağ tabakası, çevreye zarar vermeden özenli bir şekilde soğutulur. Bu soğutma ile yağ hücreleri apoptozis evresine girer ve bu evreden sonra da özel emici vakumlu cihaz ile yağ hücreleri emilmeye başlar ve küçülmeye başlayan yağ hücreleri zaman geçtikçe tamamen yok olmaya başlar. Vücut tarafından yok edilen yağ hücreleri ile zamanla istenilen bölgede incelemeler meydana gelir ve bu incelemeler ile de yağ kaybı denilen olay gerçekleşmiş olur.

 

Zeltiq Coolsculpting Kimlere Uygulanmaz?

 

    Zeltiq coolsculpting için özellikle 18 yaş sınırı göz önüne alınmaktadır ve bu yaş altındaki kişilere soğuk lipoliz işlemi uygulanmamaktadır. Hamile kadınlar, emziren kadınlar, soğuktan dolayı kan damarlarının kasılması ve kan akışının azalması hastalığı olan raynaud sendromu hastaları, yeni kalp krizi geçirmiş kişiler ve de kalp pili kullanan kişilere bu tedavi yöntemi uygulanmamaktadır. Vücuda zarar verebilir ve durduralamayacak tepkilere sebep olabilir. Tedavi sonrasında bölgesel olarak hafif morarma, kaşıntı, kızarma meydana gelebilir. Fakat bunlar kısa sürede geçecektir. Zeltiq coolsculpting işlemleri ile yağ hücrelerinin parçalanması hızlanır ve bu hızlanma ile de incelme süreci hızlı bir şekilde devam eder.

 

Soğuk Lipoliz ile Ameliyatsız Zayıflama, İncelme Sonrasında Hastalar Acı Çeker mi? Soğuk Lipolizin Herhangi Yan Etkisi Var mı?

 

Soğuk lipoliz işlemleri soğuk bir şekilde yapılır ve vücutta herhangi bir ağrı ya da sızı hissedilmez. Sadece uygulama yapılacak olan bölgedeki soğukluk hissedilir ve o da zamanla uyuşayacağından hiçbir şekilde rahatsızlık duyulmaz. Bu işlemler sırasında hasta televizyon izleyebilir, kitap, gazete, dergi okuyabilir ya da müzik dinleyebilir ve hatta telefonla bile ilgilenebilir. Ortalama 70 dakika sürmektedir ve bu süreç hem konforlu hem de olumludur. Ameliyatsız olarak zayıflama sağlanmış olu ve doğru uygulamalar ile 3 ile 6 ay kadar süreçte, gözle görülebilir etkiler vermektedir.

 

Soğuk lipoliz nedir, ameliyatsız yöntemlerle farkı nedir, soğuk lipoliz sonrası yaşanacak problemler nelerdir gibi merak ettiğiniz sorular için CoolClinic çağrı merkezi sizi bekliyor! Hemen CoolClinic’e ulaşın ve merak ettiklerinizi öğrenerek kısa sürede fit olma şansını yakalayın!

Bu Yazıya Tepki Ver