Engelliler İçin Farklı Bir Dünya

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Engellilerin hayatları diğer insanlara nazaran daha zorlu koşullarda geçiyor. Genel olarak bir uzvu ya da bir duyusu faal olmayan bu kişilerin kendilerini eksik hissetmemesi adına çaba harcamak gerekiyor. Site olarak elimizi taşın altına koyarak, bu konuda ilk adımı atmaya hazır olduğumuzu gösteriyoruz. Engelli vatandaşlarımıza dair her şeyi web sitemiz içerisinde bulabilirsiniz. Genel olarak haberler, etkinlikler ve diğer yazılara erişmek adına platformumuzdan istediğiniz her an yararlanabilirsiniz. Yeni gelişmelerin yaşandığı andan itibaren sitemizde yer almaya başlamasından dolayı kısa sürede tüm duyurulardan haber alınmasını oldukça kolay bir şekilde sağlıyoruz.

Engelli vatandaşlarımızın kendilerini yalnız hissetmelerini engellemek adına da faaliyetlerimiz bulunuyor. Etkinlik kısmımızdan zaman zaman düzenlediğimiz faaliyetler hakkında duyurular yayınlıyoruz. Böylelikle herkesin bir araya geldiği ortak bir alan yaratmanın mutluluğu içerisinde olabiliyoruz. Buluşma konusunda aracı görevini üstlenmekten dolayı memnun olmanın yanı sıra ilerleyen zamanlarda daha sık etkinlik planları içerisinde olacağız.

Engelli vatandaşlarımızın kafasını kurcalayan sorularının yanıt bulmasına dayalı olarak hizmetlerimiz de bulunuyor. Sağlık, iş hakları ve diğer konularda var olan tüm soruları cevaplıyoruz. Aynı zamanda site üzerinde bu soru cevap eylemi kalıcı olduğundan dolayı, aynı soruyla kafasını meşgul eden kişilerin de yanıt bulmasını sağlayabiliyoruz. Kusursuz hizmet faaliyetlerimiz doğrultusunda engelli vatandaşlarımız için elimizde bulunanları tamamen seferber ederek, etkili bir yol çizme konusunda gayret sarf ediyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver