Çıkma Lastik Satın Al

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamyonlar en çok kilometre yapan ve her zaman en zorlu zeminlerde çalışan araçlardır. Bu araçların uzun yıllar verimli bir şekilde çalışabilmesi için her daim düzenli olarak bakımlarının yapılması önemlidir.

Bu tür araçlarda uzun yollar nedeni ile en sık yıpranan parçalar şüphesiz ki lastiklerdir. Neredeyse her gün yollarda olan ve binlerce kilometre yapan kamyon lastikleri kolaylıkla yıpranmakta ve deforme olmaktadır. Bu nedenle belirli aralıklarla kamyon lastiği değişimleri yapılmalıdır. Böylelikle uzun ve zorlu yollar daha güvenli olacaktır.

Kamyon lastik fiyatları oldukça yüksektir. Sıfır lastik takımı almak istediğinizde ya da tek bir lastik değiştirmek istediğinizde bu sizlere oldukça pahalıya patlayacaktır. Bunun yerine çıkma lastik tercih edebilirsiniz.

Ay Bazaar Otomotiv firması olarak bizler her ebatta ve her türlü kamyon modeli için ikinci el lastik satışı yapıyoruz.   kamyonlastigi.com web sayfasına giriş yapabilir bu sayfada yer alan iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Tüm lastik ihtiyaçlarınızı bizlere iletebilirsiniz. Eğer lastiklerimizi gelip yerinde görme şansınız yok ise sizlere detaylı resim ve video ile lastikleri ulaştırabiliyoruz. Sipariş verdiğiniz takdirde ise lastiklerinizi ambarlar aracılığı ile istediğiniz adrese ulaştırıyoruz.

En Uygun Fiyatlı Kamyon Lastiği

Sıfır kamyon lastiği almak yerine sıfıra yakın, diş oranı %50 ile %80 arasında değişen hasarsız kamyon lastiklerinden alabilirsiniz. Bu lastikleri uzun yollarda, şantiyelerde ve mermer ocaklarında güvenle kullanabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver