Yılın En Yenilikçi Şirketi: RTB House

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RTB House Yılın En Yenilikçi Şirket Ödülü

Dahil Üç Stevie® Ödülü Aldı

Gelişmiş pazarlama teknolojileri alanında dünya çapında faaliyet gösteren RTB House, dünyada 2020 Uluslararası İşletme Ödülleri’nden üç Stevie® ödülünü aldığını duyurdu.

  • Pazarlama/Halkla İlişkiler Çözümü – Altın Ödül
    • RTB House yapay zeka ile tam entegre edilmiş programatik çözümler: satış hunisini destekleyen derin öğrenme tabanlı teknoloji
  • Yılın En Yenilikçi Şirketi – Maksimum 2.500 Çalışan – Gümüş Ödül
    • RTB House, yenilikçi çözümler ile reklam teknolojisi sektörünü etkilemeye devam ediyor
  • Yapay Zeka/Makine Öğrenimi Çözümü – Bronz Ödül
    • RTB House Derin Öğrenme tabanlı yapay zeka çözümü hız, doğruluk ve kişiselleştirme sunar

RTB House’un COO’su Daniel Surmacz düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Geçtiğimiz yıl boyunca ekibimiz dünya çapında daha çok şirkete yenilikçi ve etkileyici reklam teknolojisi çözümü sunmak için çok çalıştı ve bunun sonucunda üç ödülü de almış olmaktan gurur duyuyoruz. Reklam sektörünün en büyük zorluklarının üstesinden gelmek için birinci sınıf derin öğrenme yapay zeka teknolojisini şirketlere sunmaya kendini adamış çözüm odaklı bir kuruluşuz. Bu ödüller, ekibimizin sıkı çalışmasının gerçek bir kanıtıdır.”

Stevie Ödülleri’nin kazananları, temmuz ayından eylül ayının başlarına kadar süren değerlendirme aşamasında yer alan dünya çapında 250’den fazla üst düzey yöneticinin verdiği puanların ortalaması ile belirlenmiştir. Bu kişilerin RTB House hakkında yaptıkları bazı yorumlar şunlar:

  • “RTB House, şirketlere uzun süreli şirket bağlılığını ve satışların artmasını sağlayan mükemmel bir çözüm sunuyor.”
  • “RTB House, çevrimiçi reklam deneyimini kullanıcılar için daha anlamlı hale getirmek amacıyla yeni derin öğrenme modellerini kullanarak yüksek derecede kişiselleştirilmiş mesajları iletmek üzere geleneksel kampanya stratejilerinin dışına çıkıyor.”

Uluslararası İşletme Ödülleri (IBA), dünya çapındaki en önemli işletme ödülü programıdır. Dünya çapındaki tüm bireyler ve özel veya kamusal, kâr amacı güden veya gütmeyen, büyük veya küçük ölçekli tüm işletmeler aday gösterilebilir. 2020 yılında IBA kapsamında 63 ülke ve bölgeden adaylar değerlendirildi.

Büyük küçük birçok şirketten 3.800’den fazla aday ve neredeyse her sektörden şirketin katıldığı program geniş bir kategori yelpazesine sahiptir. Yılın Şirketi, Yılın Pazarlama Kampanyası, Yılın En İyi Yeni Ürünü veya Hizmeti, Yılın Startup’ı, Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı ve Yılın Yöneticisi bu kategorilerden bazılarıdır.Ayrıcı bu yılki yarışmada, kuruluşların ve bireylerin COVID-19 pandemisi ile ilgili çalışmalarına yer vermek üzere serbest kategoriler de eklenmiştir.

Stevie Ödülleri başkanı Maggie Gallagher fikirlerini şöyle belirtti: “Dünya çapında tüm kuruluşları ve çalışanları öngörülemez şekilde etkileyen COVID-19 pandemisine rağmen, bu yılki Uluslararası İşletme Ödülleri’ne başvuranların sayısı ve niteliği, birçok kuruluşun etkileyici performanslarına devam ettiğini gösteriyor.Çalışanların, müşterilerin ve toplulukların başarısını, sağlığını ve güvenliğini korumak için bu adayların katkısı oldukça etkileyici.”

Uluslararası İşletme Ödülleri ve Stevie Ödülleri’nin kazananları hakkında daha fazla ayrıntı için www.StevieAwards.com/IBA sitesini ziyaret edin.

Bu Yazıya Tepki Ver