Meme Büyütme Estetiği

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kadın fiziğinin simgesi olarak bilinen göğüsler istenilen ölçülerde olmadığı takdirde kişide özgüven eksikliğine neden olur. Dolayısıyla meme büyütme estetiği küçük göğüslü bayanlar tarafından en çok tercih edilen estetik operasyonlardan biridir. Yapılan müdahale sonucunda memenin formu olduğu halden daha güzel bir yapıya taşınır. Böylece meme deformasyonları giderilir ve kullanılan meme protezleri ile hacimli göğüsler elde edilir. Ankara meme büyütme meme dokusu altına yerleştirdiği protezlerle memeyi dolgun bir hale getirmenin yanında memedeki gevşeklik ve sarkıklığı da ortadan kaldırır.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme ameliyatı daha çok meme boyutlarından memnun olmayan kadınlar için uygulanır. Bunun dışında emzirme ve kilo kaybı sonrası memede meydana gelen hacim kayıpları meme büyütme ameliyatı ile giderilir. Bazı bayanlarda doğuştan gelen göğüs duvarı anomalisi görülebilir. Bu tür durumlarda meme büyütme ameliyatı büyük bir avantajdır. Cinsiyet değiştirmek isteyen kişiler içinde meme büyütme estetiği kaçınılmaz bir durumdur.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme yöntemleri kendi içerisinde ikiye ayrılır. Bu yöntemlerden ilki kişinin kendi vücudundan alınan yağ dokusu ile birlikte kök hücrelerdir. Alınan yağ dokusu göğüse kök hücre ile birlikte enjekte edilir böylece memeler dolgun hale getirilir. Bunun dışında en çok tercih edilen yöntem meme protezidir. Kişinin sahip olmak istediği ölçüler doğrultusunda tasarlanan silikon ve protezler meme büyütmede etkili bir özelliğe sahiptir. Uzun süreli kullanılabilen silikon ve protezler vücuda uyum sağlayabilecek malzemelerden meydana gelir.

Meme Büyütme Cerrahisi

Meme büyütme ameliyatı ülkemizde kadınlar tarafından en çok tercih edilen estetik uygulamalardan biridir. Bu nedenle meme büyütme cerrahisi her geçen gün gelişme kat ederek kullandığı yöntemlerle başarı oranını katlıyor. Yapılan müdahaleler sonucunda yapısal olarak memelerde meydana gelen şekilsel bozukluklar giderilir ve meme istenilen hacimli yapıya kavuşur. Ankara meme büyütme kişiye özel hazırladığı planlar ve tedavi yöntemleri doğrultusunda hastaların memnuniyetine önem verir. Kadın fiziği için önemli bir organ olan göğüsler boy ve kilo doğrultusunda kullanılan implantlarla istenilen ölçülere getirilir. Bu nedenle meme büyütme estetiğinde Ankara meme büyütme doğru ve güvenilir bir adrestir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültme ameliyatı öncesi hasta ameliyata hazır hali getirilir. Dolayısıyla operasyon sırasında herhangi bir risk ile karşılaşmamak için hasta ve doktorun uyması gereken bir takım kurallar bulunur. Ameliyat öncesi hastaların kullanmış oldukları aspirin, e vitamin içerikli maddeler ve takviye ürünler 7 gün öncesinden kesilmelidir. Sigara oksijen miktarının azalmasına neden olacağı için erken dönemde bırakılmalıdır. Ankara meme küçültme işleme başlamadan önce hastanın tahlil ve tetkiklerini yapar. Ayrıca meme yapısını incelemek için Ankara meme küçültme tarafından meme ultrasonu çekilir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme ameliyatı sonrası Ankara meme küçültme tarafından hastalar detaylı bir şekilde bilgilendirilir. kaliteli bir dinlenme süreci geçirmeleri ve ilaçlarını düzenli kullanmaları tavsiye edilir. Ayrıca göğüs kaslarını zedelememek için ani hareketlerden uzak durulması gerekir.

Ankara Liposuction Nasıl Yapılır?

Yağ parçalama işlemi olan Liposuction vücuttaki dirençli yağların atılmasında geliştirilmiş bir yöntemdir. Belli planlar doğrultusunda uygulanan Liposuction yöntemi ile vücutta bulunan fazla yağlar parçalanarak lazer ışınları ile sıvı hale getirilir. Ardından ince kanüller ve vakum cihazları yardımı ile yağlar vücuttan atılır. Ankara Liposuction kullandığı tekniklerle Liposuction işlemini başarılı bir şekilde tamamlar.

Ankara Liposuction Kimler Olmalı?

Belirgin ve keskin vücut hatlarına sahip olmak isteyen kişiler Ankara liposuction ile hayal ettikleri vücut ölçülerine kavuşabilirler.

Ankara Liposuction Fiyatları

Güncel Liposuction fiyatları Liposuction olmak isteyen kişilere bildirilir. Ankara Liposuction fiyatları kişinin ihtiyacı doğrultusunda belirlenir.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver