Tarafsız Ve Güncel Haberin Adresi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tipik gazete haberleri için oluşturulan sitelerden farklı olarak aklınıza gelebilecek her türlü alanda sizlere hem foto galeri bölümüyle çeşitli resimler sunan hem de video galeri bölümüyle gündem haberlerini videolu şekliyle takip edebilme, izleyip / dinleyebilme fırsatı sunan gündemin nabzı sitesi takip etmekten keyif alacağınız bir ortamı size sunuyor.

Teknoloji, Gündem, özel, haberler ve spor sayfa üzeri özel başlıkları altında hem Türkiyeden hem Dünyadan haberler sunar.

CMR sigortasının kime ödeyeceğiniz hakkında bilgi veren sitemizde çok çeşitlilikte hakimdir. Karayolları taşımacılık faaliyetlerinde bulunan herhangi bir nakliye firmasına yurtiçi ve yurtdışı ulusal ve uluslararası alanda da eşyalarını emniyet eden ve belli bir noktadan başka bir yere taşınmasını isteyen kişinin herhangi bir zarara uğratılması durumunda ürünlerin eline ulaşmaması gibi süreçler söz konusu olduğunda hakkını arayabilmesi ve tazminat açabilmesi için yapılan bir sigortadır.

Bu sigorta kapsamında taşımacılığını yaptırdığı ürünü zarar gören kişiler ödemeden yararlanır. Taşımacılık faaliyetinde taşıma yolculuğuna çıkmadan önce iki taraf arasında Cmr sigortası yapılır. Bu şartla kişi mağduriyet durumunda para alabilir.

Herhangi bir şekilde yaptıran kişi alacağı ürün hakkında sayı, şekil yada deforme olma durumunda yaptırım uygulanması gibi bir yazı belge içerisinde bulundurmadıysa herhangi bir hak talep edemez.

Sitemizi takip ederek Kuruluş Osman İzle yerli dizilere ulaşabilirsiniz. Bununla beraber; iş hayatı, sinema, film, eğitim, sağlık, siyaseti ekonomi alanlarında da gündemi yakalamanızı sağlayacak çeşitli görsellerle renklendirilmiş kıymetli yazarların yer yazı ve görüşlerinin yer aldığı haber sayfalarını ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver