Ahşap Öğrenme Kulesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğrenme kulesi her yaştan çocuk için önemli ve gerekli olan oyuncaklardan birisidir. Çünkü çocukların geneli yüksekte olan şeylere karşı ilgi duymaktadırlar. Hangi yaşlarda olurlarsa olsunlar onlar için masa üzerine çıkmak, mutfak dolaplarına tırmanmak, buldukları ve gözlerine kestirdikleri tüm yükseltilere çıkabilmek onlar için en keyifli oyunlardan birisidir. Bu tırmanışları yaparken siz her zaman yanlarında olamayabilirsiniz. İşte bu durumlarda en çok güvenebileceğiniz parçalardan birisi öğrenme kuleleridir.

Çocuklarınız ellerini kendileri yıkamak istediğinde, dişlerini fırçalamayı öğrenirken ya da siz mutfakta bir şeylerle uğraşırken meraklı gözlerle sizleri izlemeyi isterken onları öğrenme kulesi yani diğer adı ile learning tower üzerine çıkarabilirsiniz. Burada onlar kendi işlerini güvenle yaparken sizde içiniz rahat bir şekilde bir şeyler öğrenmelerine fırsat yaratabilirsiniz.

Öğrenme kuleleri basamaklardan oluşan ve en üst kısmında tabure olarak oturabilecekleri bir üründür. Ahşap malzemelerden üretilen bu ürünler oldukça oturaklıdır. Basamakları sayesinde farklı yaş gruplarına hitap edebilmektedir.

Atölye Avangart firması olarak çocuklarınız için çok sağlıklı ve güvenli öğrenme kuleleri üretiyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve bu ürünleri satın alabilirsiniz.

İsme Özel Anı Küpü

Anı küpü çocuklarınızın odaları süsleyen çok keyifli parçalarıdır. Bunlar aynı zamanda çocuklarınızın özel günlerinde çekilen resimleri süsleyen özel eşyalardır. Çocuklarınızın ismine özel olarak üretilen anı küpü modellerimiz için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. İstediğiniz ürünleri online olarak satın alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver