Akbank Sim Kart Bloke Kaldırma

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbank, mobil bankacılık camiasında en çok adı geçen banka şubesidir. Akbank müşterileri banka şubelerinde gerçekleştirmek istedikleri tüm işlemleri Akbank mobil bankacılık ile de gerçekleştirebilmektedirler. Akbank mobil bankacılık güvenlik açısından oldukça güvenilir bir uygulama olmaktadır. Bazı gerekli durumlar dahilinde müşterilerin bilgilerinin korunabilmesi adına, çeşitli önlemler alınabilmektedir. Akbank sim kart bloke sorunu da aslında yalnızca müşterilerin güvenliği düşünülerek yapılmakta olan bir işlemdir. Akbank sim kart bloke koyduğu müşteriler, en yakın banka şubesine giderek Akbank sim kart bloke kaldırma talebinde bulunma hakkına sahiplerdir. Akbank sim kart bloke kaldırma işlemi dakikalar içerisinde yapılabilmektedir. Çağrı merkezi ve ATM şubeleri de Akbank sim kart bloke kaldırma işlemleri için tercih edilebilecektir.

Akbank mobil bankacılık

Akbank mobil bankacılık, çeşitli işlemleri müşterilerin kolaylık ile istedikleri her an yapabilmeleri adına kurulmuş bir uygulamadır. Akbank mobil bankacılık sayesinde, müşteriler tüm işlemleri 7/24 saat fark etmeksizin yapabilmektedirler. Akbank mobil bankacılık para gönderme ya da fatura ödeme işlemlerinin yanı sır daha birçok işlemi müşterilerin yapabilmesi için mobil bankacılık ile onlara sunmaktadır. Akbank mobil bankacılık uygulaması tamamen ücretsiz bir şekilde her telefon ve akıllı cihaza indirilebilmektedir.

Sim Kart Bloke Anında Yapılamayacaklar

Akbank sim kart bloke kaldırma işlemi yapılana kadar kişilere birkaç işlem için sınırlama getirebilmektedir. Akbank sim kart bloke anında yapılamayacaklar kısaca şu şekildedir;

  • Akbank mobil bankacılık giriş işlemleri
  • 3D secure aracılığı online ile alışveriş
  • Akbank kart şifresi yenileme ya da değiştirme

Bu gibi işlemler Akbank sim kart blokesi konulduğu anda yapılamamaktadır. Ancak müşterilerin bu konuda endişe etmelerine gerek yoktur. Çağrı merkezleri, ATM’ler ya da banka şubeleri kısa bir süre içerisinde bu bloke kaldırma işlemini yapabileceklerdir. Müşteriler için herhangi bir güvenlik sorunu teşkil etmemekte olan sim kart bloke konulması, yalnızca müşterilerin güvenliği düşünülerek yapılmaktadır. Akbank mobil bankacılığı, sim kart blokesi kaldırıldığı andan itibaren tekrar eskisi gibi kullanılabilecektir. Bu neticede kişilerin Akbank mobil bankacılığı yeniden indirmelerine gerek kalmamaktadır. Kişiler aynı bilgileri ile tekrardan Akbank mobil bankacılığa giriş yapabileceklerdir.

KAYNAK:

Kredivepara.com

Bu Yazıya Tepki Ver