Asbio Teknoloji Online Gübre Satışı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Firma olarak 2006 yılından bu yana organik tarım alanları ve organik gübre üzerine çalışmalar yapıyoruz. Hem kendi ürünlerimizi hem de en önemli markaların ürünlerini sizlere en uygun fiyatlarla ulaştırıyoruz.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde önemli yer tutan kargo sistemi firmaların uzun vadeli müşteri kitlesini elinde barındırmak için kaçınılmaz bir fırsattır. Bu noktada her şirketin kargo hizmet sektörü bulunmadığı için anlaşmalı kargo firmalarının bu noktada özen göstermesi önemli olacaktır.

Asbio Teknoloji organik gübre ve ilaç ürünlerinizi evlerinize kadar iletmek için var gücüyle çalışmış, sizler için en uygun olan kargo olanağını ortaya koyarak her türlü gecikmenin önüne geçmiştir. 7/24 canlı destek birimi ile yapılan siparişlerin anlık olarak takibini yapan müşteri hizmetleri kadrosu, müşterilerin mağduriyet yaşamaması noktasında pürüz bırakmadan titizlikle çalışmaktadır.

 

Asbio Teknoloji Kargo İşlemleri

Bir müşterinin ürünü uygun fiyata elde etmek istemesinden sonra dikkat ettiği en önemli unsur kargo işleminin ne kadar hızlı gerçekleştirildiğidir. Bu noktada gerekli şirketlerle ortak mutabakata varmış olan Asbio, sipariş talebinin ulaşmasının ardından 24 saat içerisinde ürünleri verilen adreslere teslim edilmesini sağlıyor.

Ürünlerde çıkan herhangi bir üretim hatası veya yanlış sipariş işlemi noktasında herhangi bir ücret talep etmeden geri iade garantisi veren şirketimiz, Mikrobiyal gübre ve ilaç ürünlerinde 256Bit seçeneğiyle güvenli olarak ödeme imkânı sunuyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver