Ayna Merkezi ile yaşam alanlarınızı estetik hale getirin

Aynalar geçmişten günümüze kadar özellikle ev dekorasyonunda sıklıkla kullanılan vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır. Aynalar

ayna merkezi (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aynalar geçmişten günümüze kadar özellikle ev dekorasyonunda sıklıkla kullanılan vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır. Aynalar hem yaşam alanlarına ayrı bir tarz katmaktadır hem de özellikle küçük evlerin daha ferah ve daha büyük görünmelerine yardımcı olmaktadır. Aynalar 2020 yılı itibariyle evlerin giriş bölümlerinden apartmanların girişine kadar hatta ofislerde bile etkin olarak kullanılan bir dekorasyon malzemesidir. Aynalar adeta dekorasyon içerisinde mekanlara sihirli bir etki oluşturmaktadır. Ayna Merkezi kurulduğu günden itibaren 30 yıllık tecrübesi ile ülkemizde birçok noktaya dekorasyon ve işlevsel amaçlı ayna tedarik eden lider bir kuruluştur. Firma müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir.

Ayna Merkezi profesyonel ekibi ile hizmetinizde

Ayna Merkezi araştırma geliştirme faaliyetlerine de son derece önem veren ve kısa sürede hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın en iyi ayna tasarımını gerçekleştiren firmalar arasında yer almayı hedeflemektedir. Bu amaçla da ayna merkezi hem dekorasyon alanındaki hem de aynı sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Bu yakın takip neticesinde kuruluş hızlı bir biçimde yükseliş göstermiş ve 30 yılda ülkemizin en köklü kuruluşları ile paydaş olarak hareket etmiştir. Sektörel anlamda birçok sıkıntıyı göstererek tecrübe ve birikimini katlayan aynı an merkezi bu anlamda hem montaj hem idari personeli ile son derece uzman bir ekibin istihdam eder.

Ayna Merkezi Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/ayna_merkezi/

https://www.facebook.com/aynamerkezii

Bu Yazıya Tepki Ver