Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman? Başakşehir – TS maçı saat kaçta izlenecek?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir Trabzonspor maç saati iki takım arasındaki müsabakayı takip etmek isteyen futbolseverler tarafından araştırılıyor. Ligde üst sıraları yakından ilgilendiren müsabaka öncesinde iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

26. randevuya çıkacak olan takımların rekabetinde şimdiye kadar 11 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken, 7 müsabaka da Medipol Başakşehir’in üstünlüğü ile sona erdi. İki takım arasındaki 7 mücadele de beraberlikle tamamlandı.

BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR’UN SON MAÇLARI NE DURUMDA?

Ev sahibi ekip son 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlik istatistiğine sahipken Trabzonspor ise son 5 maçında 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet istatistiği ile oynuyor.

Karşılaşma öncesi Başakşehir’de eksik oyuncu bulunmazken Trabzonspor’da ise Abdülkadir Ömür, Ekuban, Onazi, Abdulkadir Parmak ve John Obi Mikel sakatlıkları nedeniyle sahada yer alamayacak.

BAŞAKŞEHİR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA İZLENECEK?

İki ekibin karşılaşacakları Süper Lig 9. hafta kapanış maçı 28 Ekim 2018 Pazartesi günü oynanacak. TSİ 20.00’de başlayacak olan maç Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Berkay’ın milyonluk yeni aracıUEFA’dan olay Selçuk İnan paylaşımıİşte karşınızda iPhone 12

Bu Yazıya Tepki Ver