Bazı Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de

image_656977110fc87_eWU89a
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Bu kararlarla birlikte birçok önemli görevlendirme ve görevden alma gerçekleşti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda açık bulunan başmüfettişlik görevine müfettiş Hakan Aydın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda açık bulunan iş başmüfettişlik görevine ise iş müfettişi Mehtap Kemeldere getirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda da başmüfettişlik görevine müfettiş Mehmet Ali Yarış atandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan vergi müfettişliklerine ise yeterlik sınavında başarı gösteren birçok vergi müfettiş yardımcısı atandı. Abdullah Akıllıoğlu, Adem Kumru, Ahmet Sarı, Bahri Horasan, Buğra Gökhan Kutsi Özkan, Bünyamin Işık, Cahit Yuntür, Caner Cengiz, Cenk Selahattin Celep, Çağan Nihan Altunç, Çağla Ersayın Arık, Çağlayan Gönüllü, Damla Gül, Ebru Atuğ, Erdal Hakverdi, Göktuğ Yücetürk, İlyas Aslan, İsmail Gülbudak, Kürşat Kayacan, Mehmet Akçiçek, Mehmet Ali Yaprak, Mehmet Keskinoğlu, Mehmet Korkmaz, Merve Yılmazsoy, Mikail Torlak, Muhammed Özdemir, Muhammed Tarık Yalçın, Remziye Yıldırım, Selçuk Helvacı, Süleyman Demir, Süleyman Özcan, Şenol Yavuz, Tuba Bedir, Ümit Uzun ve Zeynep Kurt, yeni görevlerine atandılar.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda da başmüfettişlik görevine müfettiş Burcu Akkaya getirildi.

Ayrıca, 4 üniversitenin rektörlük görevine de atamalar yapıldı. Antalya Belek Üniversitesi’ne Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne Prof. Dr. İsmail Boz, İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ne Prof. Dr. Selman Öğüt, İstanbul Okan Üniversitesi’ne ise Prof. Dr. Güliz Muğan rektör olarak atandılar.

Son olarak, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Ertem ise görevden alındı.

Bu atama ve görevden alma kararlarıyla birlikte, ilgili bakanlıklar ve üniversitelerde yeni dönem çalışmalarının başlayacağı önemli bir sürece girildi.

Bu Yazıya Tepki Ver