Bebek Odası Eşyaları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Funnababy firması olarak bizler öncelikle bebekleri düşünmekteyiz. Onların ihtiyacı olabilecek birçok ürünü, en kaliteli ve zevkli halleri ile bünyemizde bulundurmaktayız. Bebeğiniz doğmadan, bir bebek odası hazırlığına başladıysanız sayfamızı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Bebeğiniz için en kaliteli bebek uyku seti, çarşaf ve battaniyelere göz atmalısınız. Aynı zamanda beşiklere alternatif olarak kullanılan hasır sepet çeşitleri en güzel halleri ile firmamızda satıştadır. Bebek giyimine dair her parçaya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hepsi pamuk hammaddelerden üretilmiş olan bebek giyim ürünlerimiz, onların sağlığı ve konforu için özenle seçilmiştir.

Bebekleri düşündüğümüz kadar anne adaylarını ve yeni anneleri de düşünmekteyiz. Onlar için bazı kilit ürünleri bünyemizde bulundurmaktayız.

Anne ve Emzirme Ürün Çeşitleri

Öncelikle anne adayları için satışa sunulan ürünlerimizden bahsedelim. Hamilelik sürecinde her anne adayının konforu çok önemlidir. Giyinirken özellikle karın bölgesini korumaya almak ve o bölgeyi sıkmayan giyecekler tercih etmek önemlidir. Hamile pantolonu ve hamile taytı gibi alt giyim grupları bu detaylara göre üretilmiştir. Hem kumaşları oldukça kaliteli, hem de kullanımları çok rahattır.

Yeni anneler için emzirme süreci başlı başına bir dönemdir. Bu dönemde anne adayının rahat ve emzirmeye uygun kıyafetler kullanması gerekmektedir. Bunun için emzirme sutyenleri, emzirme atletleri, emzirme minderi ve emzirme önlüğü gibi, işlerini kolaylaştıracak birçok farklı ürün satılmaktadır. Her bir ürün, pamuk oranı yüksek olan tekstil malzemeleridir.

Bu Yazıya Tepki Ver