Beşiktaş, Cenk Tosun İle Özgüven Kazanıyor: Samsunspor’u 2-1 Mağlup Etti!

Screenshot_12
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Yılport Samsunspor karşısında 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrılarak özgüvenlerini artırıyor. Golcü oyuncu Cenk Tosun, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Böyle galibiyetler aldıkça özgüvenimiz artıyor. Güzel bir seri yakalamak istiyoruz.” dedi.

Beşiktaş Deplasmanda Kazanarak Özgüven Kazanıyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Yılport Samsunspor favorisen deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, bu galibiyetle özgüvenlerini artırırken, golcü oyuncu Cenk Tosun da maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun’dan Özgüven Dolu Açıklamalar

Maç sonrası yapılan röportajda Cenk Tosun, takımın performansını değerlendirerek favorisen giriş şunları söyledi: “En iyi oynadığımız maç diyemem. Ancak, 3 puanla ayrılmayı bildik. Önemli olan buydu. Hoca geldiğinden beri iyi çalışıyoruz. 6 puan aldık. Daha iyi oynamalıyız, daha çok pozisyona girmeliyiz, daha iyi pas yapmalıyız. Beşiktaş gibi oynamalıyız. İlerleyen haftalarda olacağını umuyorum. Böyle galibiyetler aldıkça özgüvenimiz artıyor. Güzel bir seri yakalamak istiyoruz. İyi oynamadık ama 3 puanla ayrılmak mutlu etti.”

Ayrıca Cenk Tosun, teknik direktörleri Rıza Hoca için de övgü dolu sözler sarf ederek, “Rıza Hoca için bir şey söylememe gerek yok, Beşiktaş efsanesi. Çok iyi bir insan. Güzel çalışıyoruz. Saygımız sonsuz Rıza Hoca’ya. Beşiktaş için yaptıkları ortada. 3 puan aldık, hocaya ve camiaya armağan olsun.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Cenk Tosun önderliğindeki galibiyetiyle özgüven kazanırken, ilerleyen haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver