Cilt Tipine Uygun Jel Kremler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cilt zamanla nem dengesinde azalmalara maruz kalabilir. Kaybettiği bu nem oranı cildi çabuk yaşlanmaya ve daha hassas hale gelmesine neden olur. Cilt tiplerinin kuru, yağlı ve karışık olarak adlandırılmasındaki sebepte budur. Uzmanlar dış etkenlere maruz kalarak yıpranan bu ciltler içinde tipine göre farklı iç bileşenli kore kozmetik ürünleri üretmişlerdir.

Kadınlar özellikle özel günler için ağır makyaj yaparken pürüzsüz bir görünüm elde edebilmek için aleo veralı ürünleri makyaj bazı olarak bu ürünü kullanabilirler.

Erkekler traş olduktan sonra cildi yatıştırıcı olarak bu kremi sürebilirler.

Cilt gözeneklerinde tıkanmaları engelleyen ve cilde ferahlık veren bu krem arınma maskesi olarakta kullanılabilir.

Vücudumuzda koenzim adı verilen hücre zamanla azalmaya başlar. Koenzim azalması cildin sarkmasına ve canlılığını yitirip kırışmasına sebep olur. Bunu önleyebilmekte bizim elimizdedir.

Yağlı Ciltler İçin Yüz Jeli

Yüzümüz insanlarla iletişim kurmaya açılan kapımızdır. Gün içerisinde sürekli irtibatta olduğumuz kişilere karşı hem de kendimizi iyi hissetmemiz için iyi bir cilde ve yüz görünümüne sahip olmak oldukça önemlidir. Kore kozmetiği bu anlamda üretimde olan ürünlerinde bu temiz canlı görünüme dikkat eden ve cilt temizliği sağlayan ürünlere yönelir.

Yağlı cilt tipleri için özel olarak üretilmiş ünlü cosrx markası ürünü olan Yağlı Ciltler için Yüz Temizleyici” cilt altında biriken ve yağlı bir görünüme sebep olan yapıyı çözer.

 

Bu Yazıya Tepki Ver