Dijital Lojistik Organizatörü

Uluslararası taşımacılık platformunda dijital lojistik organizatörü işlemlerini gerçekleştiren Forwardie firması, geniş alt taşımacı ağı ile birlikte müşterilerin taşınması gereken ürünlerini organize eden bir şirkettir.

forwardie (8)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası taşımacılık platformunda dijital lojistik organizatörü işlemlerini gerçekleştiren Forwardie firması, geniş alt taşımacı ağı ile birlikte müşterilerin taşınması gereken ürünlerini organize eden bir şirkettir. 9800 alt taşımacı ağı, 92 ülkeye özel servisi ve 250’den fazla müşteri referansıyla beraber firma, alanındaki en işlevli uluslararası lojistik şirketi olduğunu kanıtlamaktadır. Oldukça geniş kapsamlı bir hizmet sağlayan forwardie şirketi, tüm nakliyat ve taşımacılık işlemlerinin online platform üzerinden takibini de gerçekleştirmektedir. Böylece müşteriler forwardie.com adresi üzerinden nakliyatı sağlanan ürünlerinin işleyişini anlık olarak takip edebilirler. Bununla birlikte firmanın müşterilerine sunduğu çalışma hizmeti oldukça profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda da firma ne denli profesyonel ve tecrübeli bir marka olduğunu müşterilerine kanıtlamaktadır.

Forwardie Hizmetleri

Forwardie firması müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine yönelik vizyonu ile birbirinden önemli referanslara sahip bir şirkettir. Özellikle de firmanın kapsamına giren uluslararası nakliyat işlemleri oldukça çeşitli yollar ile sağlanmaktadır. Aşağıda Forwardie üzerinden alabileceğiniz hizmetleri maddeler halinde sıraladık.

  • Komple tır karayolu taşımacılığı
  • Parsiyel tır karayolu taşımacılığı
  • Komple konteyner taşımacılığı
  • Express Karayolu minivan taşımacılığı

Firma karayolu hatlarının yanı sıra uluslararası sektörde varlığını genişletebilmek için denizyolu hatlarını da nakliyat işlemleri esnasında kullanmaktadır. Bu bağlamda firmanın çalıştığı çeşitli denizyolu ve karayolu hatları bulunmaktadır. Müşteriler tüm lojistik işlemlerini firmanın online web adresi üzerinden takip edebilirler.

 

Bu Yazıya Tepki Ver