Diyetisyen Aslı Tufan İle Kişisel Sağlığınız Emin Ellerde!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık alanına dair pek çok gelişmenin hala devam ettiği ve teknolojinin ilerlemesi ile sağlık sektöründe de yeni atılımların gerçekleştirildiği yaşam şeklimizde Diyetisyen Aslı Tufan yaşam alanlarında yaşanan her türlü gelişmeyi, değişmeyi ve yenilenmeyi takip ederek buradan elde etmiş olduğu bilgileri tüm hastalarına yapmış olduğu tedavilerinde uygulamalı olarak da hayata geçirmektedir. Siz de bu süreçte danışan olarak destek arıyorsanız www.aslitufan.com.tr üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Çalışma Prensibi ve Hizmet İçeriklerimiz

Hayatımızın belirli dönemlerinde bizim elimizde olmadan yaşamsal sürecin etkilerinden kaynaklı olarak kilo sorunları yaşayabiliriz. Geçirmiş olduğunuz büyük bir hastalığın eksikliğinden kaynaklı olarak vücudunuzun genel metabolizmasında farklılıklar seyredebilir.

Böyle bir durumda Diyetisyen Aslı Tufan ile iletişime geçebilir ve bu süreci daha sağlıklı bir şekilde devam ettirebilirsiniz. Bunun yanı sıra vermiş olduğu çalışma ve hizmet alanlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kişisel zayıflama ve kilo yönetimi hizmetinde bulunmak isteyen kişilere özel bir program hazırlanmaktadır.
  • Hayatımızın bir geçiş dönemi olan ergenlik döneminde yaşanan kilo alımı ya da obezite riski gibi durumlarda daha kontrollü olabilmek için bir diyet programı ve takibi hizmetleri sunulmaktadır.
  • Hamilelik döneminde yaşanabilen kilo alımlarının kontrollü şekilde gerçekleştirilmesi ve sonrasında vücutta oluşabilecek farklılıkları doğru yöntemler ile eski formuna getirilmesi için özel çalışmalar yapılmaktadır.
  • Emzirme sürecinde annenin sağlıklı kilo da ve bebeğinde sağlığını koruyacak, beslenmesini düzenleyecek diyet listeleri ile destek verilmektedir.
  • Menopoz dönemi ve sonrasında yaşanacak her türlü vücut direncini sağlayıcı tedavi hizmetleri sunulmaktadır.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver