Dünya Gülümseme Günü: Jason Momoa ve Diğer Gülümseyen Hollywood Yakışıklıları

Dünya Gülümseme Günü (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir gülümseme kırmaya hazır mısınız? 7 Ekim Dünya Gülümseme Günü ve bu gerçeğin tadını çıkarmadan edemiyoruz. Bu günlerde, küresel fırsat için teşekkür etmemiz gereken Harvey Ross Ball var. Harvey, gülen yüz tasarımını popülerleştiren ticari sanatçıydı. İlk yıllarında Worcester Sanat Müzesi Okulu’nda güzel sanatlar okudu ve yerel bir tabela ressamının yanında çırak oldu.

Yaşlandığında, 1999’da, çocukların amaçlarını destekleyen, kar amacı gütmeyen bir hayır kurumu olan World Smile Foundation’ı kurdu. Vakıf, ilk Dünya Gülümseme Günü’nü düzenledi ve her yıl Ekim ayının ilk Cuma gününün bayrama adanacağını açıkladı. Ve özel tatil, “iyi eğlenceler ve iyi işler”den başka bir şeye adanmamalıydı. Dünya Gülümseme Günü’ne nihayetinde “Bir iyilik yap – bir kişinin gülümsemesine yardım et” fikri eşlik ediyor.

Bazı Hollywood yakışıklılarının sadece basit bir gülümsemeyle dizlerimizi zayıflatabileceği bir sır değil. Mutlu olan her şeyi kutlamak için galeriyi kaydırın ve şimdi en iyi sırıtan en seksi erkeklerin fotoğraflarına bir göz atın!

Jason Momoa nereye giderse gitsin saf bir neşe topudur. See’nin Ağustos 2022’deki galasında yüzü gülüyordu.

Baygınlık. Donald Glover, IRL’de bile Lando cazibesine sahip!

Bradley Cooper ciddi filmler çekebilir ama gülümsemesi her seferinde bizi heyecanlandırıyor. 2 Mayıs 2022’deki 2022 Met Gala’sında alaycı bir gülümseme sundu ve anında vurulduk.

Hey kız. Ryan Gosling , 13 Temmuz 2022’de Hollywood’daki The Gray Man’in dünya prömiyerinde aqua Gucci giyerken sırıttı .

Keanu Reeves kelimenin tam anlamıyla hayatımızı aydınlatıyor. The Matrix’in süper zen yıldızı, 2022 Nisan’ında Las Vegas CinemaCon sırasında neşeyle doldu.

 

Bu Yazıya Tepki Ver