Duvar Dekorasyonu İçin 3D Tablo

Duvar dekorasyonu genel dekorasyon çalışmalarının bir bütünlük kazanması ve eksiksiz olabilmesi için gerekli olan en önemli adımlardan birisidir.

yedikatsanat (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duvar dekorasyonu genel dekorasyon çalışmalarının bir bütünlük kazanması ve eksiksiz olabilmesi için gerekli olan en önemli adımlardan birisidir. Yapılarınız ne tarz bir tasarıma sahip olursa olsun, onları tamamlayacak bir tablo her zaman gerekmektedir.

Son yıllarda iç dekorasyon çalışmalarında modern yapılara karşı olan ilgi artmaktadır. Modern bir dekorasyon çalışmasının ise en güzel tamamlayıcısı yine aynı modern izleri taşıyan 3 boyutlu tablo çalışmalarıdır. Her tür duvarda rahatlıkla kullanabileceğiniz 3 boyutlu tasarım çalışmalar ise farklı bakış açısına sahip olan sanatçıların elinde göz alıcı olmaktadır.

Yusuf Burak Yedi Kat Sanat markası ile birlikte 3d tablo çalışmalarına çok farklı bir bakış açısı getirmektedir. Yapılan tüm tablolarda yedi veya sekiz kattan oluşan kağıtlar kullanılmaktadır. Bu katlar tablolara bir derinlik ve 3 boyut kazandırmaktadır. Wall art çalışmaları arasında son yıllarda oldukça dikkat çeken 3d paper art çalışmalarını modern bir tarzda dekore etmiş olduğunuz tüm yapılarınızda kullanabilirsiniz.

Online 3 Boyutlu Tablo Satışı

Yedi Kat Sanat sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada sizler için hazırlanmış olan en farklı 3 boyutlu kağıt tablolar arasından seçim yapabilirsiniz. Her biri çok büyük bir emek ve özenle hazırlanmış olan bu sanatsal eserler online olarak satışa sunulmaktadır. Bu tablolara dilerseniz kendi adınıza, ya da hediye etmek istediğiniz kişiler adına özel olarak isim çalışmaları yaptırabilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver