Ekonomik ve Yüksek Hızlı İnternet

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük ihtiyacımız haline gelen yüksek hızlı internet hizmetini çok ekonomik fiyatlar ile alabileceğiniz Kablonet İzmir aynı zamanda internet ile birlikte kablo tv ve sabit telefon hizmetini de sizlere sunuyor. Çanak ihtiyacı olmadan hd tv yayını hizmeti alabileceğiniz, 100 Mbps hızında internet alabileceğiniz kablonet bu hizmetleri çok ekonomik fiyatlar ile sizlere sunuyor. Tamamen kendisine ait alt yapı sistemini kullanan Kablonet İstanbul bu özelliği ile hem kesintisiz interneti hem de yüksek hızlı interneti sizlere sunuyor. İstanbul genelinde ikamet eden müşterileri için sunmuş olduğu ekonomik internet hizmeti ile herkese yüksek hızlı internet sunuyor.

Kesintisiz İnternet

Kablonet Ankara, Ankra ve çevresinde ikamet edenler için fiber alt yapısı üzerinden 100 Mbps ye kadar hızlı internet imkanı sağlıyor. Yüksek hızlı internet üzerinde aynı zamanda kablo tv yayını ve sabit telefon hizmeti de alabileceğiniz kablonet Türkiye genelinde 20 den fazla şehirde yüksek hızlı internet ve geniş bant kalitesini çok ekonomik fiyatlar ile sunuyor.

kablonet.net adresine giriş yaparak hangi illerde Kablonet hizmeti verildiğine hızlıca ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz il ve adrese göre sorgulama yaparak binanızda veya çevrenizde altyapı olup olmadığını araştırabilirsiniz.

Site içeriğinde her türlü paket ve kampanyalar en güncel hali ile sizler sunulmaktadır. Bütçenize ve kullanımlarınıza göre en uygun paketleri seçebilir ve size uygun kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver