En Kaliteli Yaşam

Kültürel değerler doğrultusunda modern mimariyi ve teknolojiyi özgün çalışmalarla yaşam alanlarına kalite ve güven içerisinde yansıtan Yalova Group, uzun yıllardır 7 farklı sektör ve 7 farklı şirket ile müşterilerine memnuniyeti sağlamaktadır.

semt77 (4)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültürel değerler doğrultusunda modern mimariyi ve teknolojiyi özgün çalışmalarla yaşam alanlarına kalite ve güven içerisinde yansıtan Yalova Group, uzun yıllardır 7 farklı sektör ve 7 farklı şirket ile müşterilerine memnuniyeti sağlamaktadır. İnşaat, gayrimenkul, geri dönüşüm ve tarım alanlarında gerçekleştirdiği projeler ile başarılarına her geçen gün bir yenisini eklemektedir. Sürekli geliştiği vizyonu ve nitelikli çalışanları ile Yalova konut projeleri alanında öncü firmalar arasında yer almaktadır. Yatırımlarını sosyal sorumluluk olgusunun en üst seviyesinde gerçekleştirmektedir. Gençlere daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak adına eğitim, spor ve kültürel alanda birçok faaliyete de imza atmaktadır.

Konforlu yaşam projelerinden aşağıda sizler için kısaca bahsettik. Yalova ev fiyatları incelemenizde sizlere oldukça destek olacak ve arzu ettiğiniz yaşamı sizlere kavuşturacak projeler;

  • Akasya Family Concept
  • Begonya Suit
  • Semt777 AVM

Başlıklarını paylaştığımız proje detayları için firmanın web adresini ziyaret edebilir, telefon ya da mail yolu ile de müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Stratejimiz gelecek için slogonı ile hizmet sunmaktadır.

Ayrıcalıklı Hayat

Birçok ayrıcalıkları ile rahat yaşamı sizlere sunan firma, doğaya zarar vermeden, takım çalışması ile sosyal sorumluluğu üstlenerek başarılı hizmetler gerçekleştirmektedir. Proje konseptlerinde çocuklar ve yetişkinler için ayrı olarak düşülmüş birçok avantajı sağlamaktadır. Bunlardan bazıları aşağıda sizler için listelenmiştir.

  • Yüzme Havuzu
  • Özel Alanlar
  • Eğlence Alanları (Siteye özel sinema salonu)
  • Yaşam Alanları
  • Spor Alanları

Yaşamsal faaliyetlerin tümünü içinde barındıran projeler, ayrıcalıklı hayatı sizlere sunmaktadır. Yalova satılık evler kategorisinde ev maliyetleri konumuna ve aktif yaşantıya göre değişmektedir. Firma, konforlu ve güvenli yaşam ilkesi ile müşteri memnuniyetini esas alınmaktadır.

Güven İçinde Konfor

Sosyal yaşantının, çocuk yaşam alanlarının, etkin olduğu konutlar herkes tarafından talep edilmektedir. Güven içinde konforlu bir yaşam sürdürmek için yaşadığımız konutlar bizim en değerli sahip olduklarımız arasındadır. Her gün gelişen teknoloji ile yenilenen, gelişim kaydeden firma, kültürel değerler doğrultusunda, teknolojiyi ve modern mimariyi kalite anlayışı ile bütünleştirerek, çevreye zarar vermeden güvenilir yaşam alanları oluşturmaktadır. Ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu en kaliteli şekilde yerine getirmek için çalışan firma, sektöründe lider bir kuruluştur.

Güncel ve kapsamlı bilgiler ile ticaretin etik ilkelerine dayanarak kazançlı yatırım fırsatlarını sunmaktadır. Basında da yer almış, kalite ve güven inşa edilmiş projelere adını yazdırmış firma hakkında detaylı bilgi almak, projelerini incelemek için internet adresini ziyaret edebilirsiniz, Telefon veya e-posta yolu ile de iletişime geçerek sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Projelerin her aşamasında odaklanılan önemli konu güven sürekliliğidir. Müşterilerle etkin bir iletişim ortamı kurarak, konut satış sözleşmesi imzası ile başlayıp, proje yapım süresi ve tapu teslimlerine kadar hassasiyet gösterilmektedir. Konut değil güven inşa ederek, pek çok referansa sahip firma en iyisi için uğraşmaktadır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver