Epoksi Zemin Kaplama Çeşitleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Epoksi çok kolay uygulanabilen, aynı zamanda çok uygun maliyetleri olan ve çok kalıcı ve dayanıklı bir zemin kaplama malzemesidir. Epoksi zemin kaplama uygulamalarında farklı birçok çeşit karşımıza çıkmaktadır.

Epoksi zemin uygulamalarında sağlamlık ve dayanıklılık kadar estetik ve görünüm de oldukça önemlidir. Sizlerde her türlü zemin kaplama işlerinde epoksi malzemeleri tercih ederek hem uzun yıllar kalıcı ve dayanıklı bir iş yapmış olursunuz, hem de farklı çeşitleri sayesinde dekor ve tasarımlarınızı tamamlayıcı adımlar atmış olursunuz.

Özer Epoksi firması ile iletişime geçebilirsiniz. Burada uygulanan farklı birçok epoksi yöntemi hakkında bilgi edinebilirsiniz. ozerepoksi.com.tr adresine giriş yapabilir ve epoksi çeşitleri bölümünden görselleri ile birlikte sunulan epoksi uygulama çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Epoksi zemin kaplama denildiğinde özel dekorasyonlarınızı tamamlamak için dekoratif epoksi zemin kaplama çalışmaları tercih edilmektedir. Hastaneler için özel olarak uygulanan hastane epoksi zemin kaplama çeşitleri bulunmaktadır. Teraslar için uygulanan teras epoksi zemin kaplama uygulamalarımıza göz atabilirsiniz. Havuzlarda en çok kullanılan malzeme olan epoksi bu alanlar için hijyenik ve kaymaz özellikleri ile tercih edilmektedir. Yine portakal görünümlü epoksi zemin uygulamaları daha pütürlü alanların yaratılması adına kullanılmaktadır.

Epoksi Boya Uyguamaları

Epoksi malzemesi zemin kaplama işlerinden sonra boya uygulamalarında da tercih edilmektedir. Epoksi boya uygulamaları duvar ve zeminler için yapılmaktadır. Temizliğin ev hijyenin önemli olduğu alanlarda tercih edilmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver