Evi kundaklamaya çalışırken kendilerini yaktılar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde kız kaçırma nedeniyle husumetli oldukları ailenin evini kundaklamaya çalışırken yaralanan 3 kararsız, tedavilerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli denetleme şartıyla salıverildi.

Polis ekipleri, Dağlıoğlu Mahallesi’nde R.E. ve G.E. çiftine ait evi ateşe atamak isteyen 3 kişinin, kıyafetlerinin tutuşması sonucu yaralandıkları ihbarını aldı.

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Ofis Amirliği ekipleri, yaralıların ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldığını belirledi.

Yaralılar F.K. (22), kuzeni D.K. (15) ve arkadaşı Ş.S. (19) hastanedeki tedavilerinin peşinde gözaltına alındı.

Zanlılardan F.K’nin kız kardeşi E.K’nin, H.E. ile kaçması üstüne aileler aralarında husumet oluştuğu ve bu nedenle evin kundaklanmak istendiği bahis edildi.

F.K’nin kuzeni ve arkadaşıyla mazot istasyonundan benzin alıp H.E’nin ailesine ait iki katlı müstakil eve gittikleri, D.K. ve Ş.S’nin merdivenlerden benzin dökerek çıktığı sırada zeminde bekleyen F.K’nin çakmakla yakıtı ateşe verdiği, D.K. ve Ş.S’nin kıyafetlerinin tutuştuğu, F.K’nin de onlara destek etmeye çalışırken yaralandığı öne sürüldü.

Olayda merdivenlerde minik çapta zarar oluştuğu, bir süre önce H.E’nin ailesinin evi boşalttığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin peşinde adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi sulh cinayet hakimliğince adli denetleme şartıyla salıverildi.

Bu Yazıya Tepki Ver