Fenerbahçe Beko’da Tarık Biberovic’e Sakatlık Şoku!

Screenshot_22
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Beko’nun genç yeteneği Tarık Biberovic, İsrail temsilcisi Maccabi Playtika ile oynanan THY Avrupa Ligi maçında kafa travması geçirdi.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nin 9. haftasında İsrail temsilcisi Maccabi Playtika ile karşılaştı. Ancak bu maç, sarı-lacivertli takım için üzücü bir gelişmeye sahne oldu. Genç yetenek Tarık Biberovic, maç sırasında kafa travması yaşadı.

Fenerbahçe Beko’dan yapılan açıklamada, Tarık Biberovic’in kafa travması geçirdiği belirtildi. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yapılan kontrollerin ardından travma protokolünün başlatıldığı ifade edildi. Sarı-lacivertli kulüp, Tarık Biberovic’in bu süre zarfında forma giyemeyeceğini duyurdu.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Tarık Biberovic’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz.” denildi.

Fenerbahçe Beko, genç yeteneklerini kaybetmek istemese de sağlık her şeyden önce geldiği için Tarık Biberovic’in tam anlamıyla iyileşmesi için gerekli tedavilerin yapılacağı belirtildi.

Bu Yazıya Tepki Ver