Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 10. Hafta Maçında Gaziantep FK’yı 2-0 Mağlup Etti

Screenshot_27
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah-beyazlılar, Gaziantep FK’yi 2-0’lık skorla mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK’yı ağırladı ve bu kritik mücadeleyi 2-0’lık skorla kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Beşiktaş’ın Galibiyet Golcü: Salih Uçan ve Cenk Tosun

Beşiktaş’ın galibiyetindeki kahramanlar ise 63. dakikada Salih Uçan ve 75. dakikada Cenk Tosun oldular. Salih Uçan, kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşuyla takımını öne geçirirken, Cenk Tosun da kafa vuruşuyla golü atarak takımına büyük bir avantaj sağladı.

İç Sahada Üst Üste 4. Galibiyet

Beşiktaş, bu galibiyetle iç sahada üst üste 4. galibiyetini elde etti. Daha önce Pendikspor’la 1-1 berabere kaldıktan sonra Sivasspor, Kayserispor ve İstanbulspor’u mağlup eden siyah-beyazlılar, Gaziantep FK’yi de puansız göndererek iç sahada toplamda 13 puanı hanesine yazdırdı.

Maçtan Anlar

Mücadelede heyecan doruktaydı. 14. dakikada Maxim’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşu, kaleci Ersin’in son anda müdahalesiyle sonuçsuz kaldı. 17. dakikada Onur Bulut’un sağdan yaptığı orta sonucunda Zaynutdinov’un vuruşu da başarılı kaleci Nita tarafından önlendi.

  1. dakikada Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal sakatlandı ve 2005 doğumlu Yakup Arda Kılıç oyuna girdi. 25. dakikada Cenk Tosun’un kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 37. dakikada Zaynutdinov’un uzaktan şutu ise kaleci tarafından kurtarıldı.

Hadziahmetovic Kulübede

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon transfer ettiği Amir Hadziahmetovic, bu sezon Süper Lig’deki ilk maçına yedek kulübesinde başladı. Daha önce 9 karşılaşmada 11’de başlayan Hadziahmetovic, Gaziantep FK karşılaşmasına yedek kulübesinden başladı.

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Koreografi

Siyah-beyazlı taraftarlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel bir koreografi hazırlayarak büyük bir görsel şölen yarattılar. Doğu Tribünü’nde sergilenen koreografi, karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala açıldı. Koreografide Mustafa Kemal Atatürk, annesi Zübeyde Hanım, kardeşi Makbule ve silah arkadaşlarının resimleri yer aldı. Ayrıca iki takım oyuncuları da ‘Şanlı Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı kutlu olsun’ pankartıyla sahaya çıktı.

Beşiktaş’ın Özel Forması

Beşiktaş, Gaziantep FK karşılaşmasına Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak hazırlanan kırmızı formayla çıktı. Forma konusunda yaşanan anlaşmazlık sonucunda Gaziantep FK beyaz formayla sahada yer alırken, Beşiktaş 100. yıl özel formasıyla sahada boy gösterdi.

Yönetim İstifa Talepleri

Beşiktaşlı taraftarlar, kötü sonuçların ardından başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimine istifa çağrısı yapmaya devam etti. Gaziantep FK karşılaşması öncesinde tribünlerden yükselen ‘Yönetim İstifa’ tempo tutmaları, taraftarların beklentilerini yinelediğini gösterdi.

Bu Yazıya Tepki Ver