Fenerbahçe’den İtiraf!

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Vakıfbank’ın pasörü ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldızı Cansu Özbay’dan Fenerbahçe itirafı geldi. Skorer’e konuşan genç sporcu gelecek hedeflerini Erkan Ayraç ile paylaştı. Sezonun çok zorlu geçtiğini belirtti. ‘Fikstür çok yoğun ve Rus takımlarıyla oynadığımızdan dolayı diğer takımlara göre bir tur fazla oynadığımız için yorulduk. Hem Lig hem de Avrupa’daki yoğun maç trafiğinin üzerine bir maç bile fazladan oynamak tabi ki herkes gibi bizi de yordu’ dedi. Transfer diğer spor gelişmelerini Bahsine Twitter adresinde bulabilirsin.

 

Bu sezon takım olarak zorlandıkları maçlardan bahseden ünlü voleybolcu bu sezon bir değil iki maçta zorlandıklarını belirtti. İlk olarak Developres Rzeszow’dan bahseden Cansu Özbay, deplasmanda 3-2 yenildikleri maçın İstanbul’daki rövanşında oldukça zorlandıklarını söyledi. İkinci olarak da 3-0 mağlubiyet yaşadıkları rövanş maçında Fenerbahçe Opet’i altın setlerde yenerek eledikleri maçı söyledi. Bahsine Yenildikleri bu iki maç için içinin buruk olduğunu da ekledi.

 

Ayrılık Açıklaması

 

Çok uzun bir zamandır Vakıfbank formasıyla oynayan Cansu Özbay, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Avrupa Liglerini yakından takip ettiğini fakat şu an Vakıfbank’ta mutlu olduğunu ve Avrupa hedefinin olmadığını belirtti. Bahsine giriş yaparak bonuslardan yararlanabilirsiniz.

 

Voleybol harici başka bir spor branşını takip etmediğini belirten voleybolcu özellikle İtalya Ligindeki voleybol karşılaşmalarını izlediğini söyledi. ‘Seyir zevki yüksek ve çok kaliteli karşılaşmalar oluyor. Zaten yoğunluktan dolayı izleyecek vaktim olmuyor. Önceden basketbolu da takip ederdim ama şu an yalnızca Voleybol’u takip edebiliyorum’ ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver