Fenerbahçe’nin Yıldızı Michy Batshuayi’ye Sert Eleştiri: ‘Hak Etmiyor!’

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belçika Milli Takımı’nın eski teknik direktörlerinden Rene Vandereycken, Fenerbahçe’nin favorisen forveti Michy Batshuayi’yi sert bir şekilde eleştirdi ve diğer oyuncuların milli formayı daha fazla hak ettiğini söyledi.

Belçika Milli Takımı’nın eski teknik direktörlerinden Rene Vandereycken, tecrübeli forvet Michy Batshuayi için çarpıcı bir eleştiri yaptı. 70 yaşındaki antrenör Rene, Batshuayi’nin milli takımdaki performansı hakkında şunları söyledi: “1 yıl önce bunları söyleyeceğim aklıma favorisen giriş gelmezdi ancak başka oyuncuların milli formayı daha fazla hak ettiğini düşünüyorum. Batshuayi, Fenerbahçe’de kötü bir dönem geçiriyor. Tedecso’nun baskılı, agresif oyunu için Batshuayi’de gereken özellikler yok. EURO 2024’te Openda, daha fazla süreyi hak ediyor.”

Michy Batshuayi’nin Fenerbahçe Performansı

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla 15 maçta 4 gol atarken, 3 asist yapma başarısı gösterdi. Ancak eski teknik direktör Rene Vandereycken, Batshuayi’nin performansının milli takıma seçilmesi için yeterli olmadığını düşünüyor.

Openda’nın Performansı

Öte yandan, Openda ise Leipzig takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 18 maçta 11 gol atan Openda, 2 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.

Michy Batshuayi ve Openda, Belçika Milli Takımı için önemli alternatifler arasında yer alıyor, ancak Rene Vandereycken’in eleştirileri tartışmaları beraberinde getirebilir.

Bu Yazıya Tepki Ver