Galatasaray – Başakşehir Maçının Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu Oldu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Merakla beklenen haftanın açılış maçında iki güçlü takım karşılaşacak. Restbet farkını hemen yaşayın. Son yılların şampiyonluk yarışında yer alan iki takımın birbirine karşı performansı merak ediliyor. Aynı zamanda son haftalarda performansını artıran iki takım olduğunu belirtelim. Lige kötü başlamayış olmasına rağmen aldıkları iyi sonuçlar ile durumu düzeltmeyi bildiler. Galatasaray’da can sıkan durum sakatlıklar oldu. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde çok kritik bir maça çıkılacak. Bu maçlardaki sonuçlara etki edecek isimlerin kim olacağı merak ediliyor. Bu maçta ev sahibi ekibin en büyük artısı, kendisini desteklemeye gelecek olan binlerce taraftar olacak.

Maça Yaşar Kemal Uğurlu Atandı

Süper Lig’de 12. Hafta oynanacak olan karşılaşmalar için hakemlerin tümü beli oldu. Milli takım arasının ardından özlemle beklenen bu önemli mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Aynı zamanda VAR hakemlerine de önemli bir görev düşüyor. Maç 22 Kasım Cuma günü saat 20.30’u gösterdiğinde başlayacak. Zirve yolunda çok etkili maçlardan biri olacak. Öyle ki iki takımda eşit puana sahip. Ev sahibi ekip bugüne kadar çıktığı maçların beşini kazanıp, dördünde berabere kaldı. Aynı durum konuk Başakşehir içinde geçerli olacak. Kıyasıya heyecanı yakından takip etme şansı futbol severler keyif verecek. Başından sonuna çekişmeli ve iyi bir oyunun ortaya konması bekleniyor.

Maça Kritik Performanslar Damga Vuracak

Dengeli bir oyun beklenirken, Okan Buruk’un başındaki Başakşehir takımının neler yapacağı bir önem daha kazandı. Bunun nedeni ise teknik adamın geçmişte Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçirmesi. Şimdi ise eski takımına karşı teknik adamlık yapacak. Maç öncesi açıklamaları ile de çok konuşulmuştu. Bu yıl çok konuşulan konulardan biride maç hakemleri oldu. Bu karşılaşmada nasıl bir performans gösterecekleri ve bu performansları ile konuşulup, konuşulmayacakları ise kısa süre sonra belli olacak. Yaşanacak rekabettin istatistikleri de merakla beklenenler arasında yerini alıyor. Seyir kalitesinin yüksek olacağı maçlardan biri olacak. Sizlerde bu anları yakından takip etme şansına sahipsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver