Gazze’de İsrail Saldırısında Sivil Savunma Çalışanı ve Oğlu Hayatını Kaybetti

image_676b9fdfba553
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Ordusu Gazze’deki Sivil Savunma Binasını Hedef Aldı

Gazze’deki Sivil Savunma Müdürlüğü, İsrail ordusunun kuzeydeki Gazze kentinde bulunan Sivil Savunma Müdürlüğüne ait binayı hedef aldığını duyurdu. Saldırı sonucunda sivil savunma çalışanı ve oğlunun hayatını kaybettiği, bazı kişilerin de yaralandığı belirtildi.

Filistinli Sivil Savunma Çalışanı ve Oğluna Yemek Yedirirken Saldırı Gerçekleşti

Sivil savunma çalışanı Filistinli Necib Naci’nin, küçük oğluna yemek yedirirken İsrail saldırısının gerçekleştiği vurgulandı. Saldırı sonucunda Naci ve tek oğlu Muhammed’in hayatlarını kaybettikleri açıklandı.

Sivil Savunma Ekipleri Çalışmalarına Devam Edecek

Yapılan açıklamada, İsrail’in “her türlü barbarlığına rağmen” sivil savunma ekiplerinin çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı. Sivil savunma ekiplerinin, Gazze’deki insanların güvenliği ve korunması için gece gündüz çalışmaya devam edecekleri belirtildi.

Gazze’de yaşanan bu acı olay, bölgedeki gerilimi artırırken, uluslararası toplumdan İsrail’in saldırılarını durdurması yönünde çağrılar yükselmekte. Sivil savunma çalışanı Necib Naci ve oğlu Muhammed’in hayatını kaybetmesi, Filistin halkında derin üzüntü yaratmış durumda.

Bu Yazıya Tepki Ver