Google’da Kaçıncı Sıradayım Sorusunu Merak Etmelisiniz

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Site sahipleri her geçen gün rekabetin arttığı internet alanında kendilerine yeni hedefler koymakta ve bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Sürekli olarak aktif ve hızlı çalışan bu alanda bazı meraklar olmazsa olmaz bir hale gelmiştir. Google’da kaçıncı sıradayım sorusu kesinlikle merak edilmesi gereken bir sorudur ve bu soruyu merak etmeden işlerinizi yapıyorsanız tam anlamıyla sonuç alamamanız oldukça muhtemeldir. Yeni bir site kurduysanız arama motorlarının çalışma prensiplerini anlamanız zaman alabilir ve bunun için bazı şeyleri deneme yanılma yöntemiyle çözmeye çalışabilirsiniz. Bu durumda ise sıranızı sürekli kontrol etmeniz gerekmektedir. Yaptığınız yenilikler olumlu mu yansıyacak yoksa olumsuz mu? Eklediğiniz bir değişiklik sayesinde siteniz daha üstlerde mi yer alacak yoksa gerilere mi düşecek? Bütün bunların cevabı sizin sıranızda gizlidir ve bundan dolayı sıranızı merak etmelisiniz. Sıranızı merak etmeden birçok adım atarsanız ve bunların çoğu olumsuz olarak yansırsa mevcut konumunuzun çok daha gerisine düşebilirsiniz, bu durum önceki yaptıklarınızı ve çabanızı boşa çıkarabilir. Bu yüzden adımlarınızı dikkat ederek, sıranızı kontrol ederek atmanız size fayda getirir.

Sıra Bulucu Kullanmadan Zaman Kaybedersiniz

Zaman çok büyük önem taşımaktadır, bir siteyi geliştirmek ve sorunlarını çözmek için bile ciddi zaman gerekmektedir. Sorunlarınızı görmek için sıranızı bulmanızın önemi zaten çok açıktır fakat bir de sıranızı bulmak için ciddi vakitler harcarsanız tüm her şeyi çözmeye hiç vaktiniz kalmayabilir. Bunu günlük olarak takip etmek size daha zor gelecektir, bu yüzden sıra bulucu kullanın. Kullanmadığınız takdirde ciddi bir zaman kaybı yaşayabilirsiniz.

Site Sıra Bulucu Sitenizi İyileştirmek İçin Fayda Sağlar

Sitenizi iyileştirmek için sitenizin mevcut durumunu görmeniz gerekir, sitenizin mevcut durumunu ise en iyi sırası göstermektedir. Sitenizin sırası çok gerilerdeyse siz iyi deseniz dahi çoğu kişi sitenizi göremeyecektir, siteniz önlerde çıkıyorsa siz yeterli bulmasanız bile bir şeylerin iyi gittiği bir gerçektir. Bundan dolayı sitenizi iyileştirmek için gerçek durumu görmenizi sıranızı bulmanızı sağlayan siteler kolaylaştırır. Onları kullanarak sitenizi iyileştirmek için kolayca hareket edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver