Gri Takım Modelleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giyim alanında renk seçimleri tarzınızı yansıtan özelliklerdir. Her rengin insan karakteri üzerinde belirli etkileri bulunur. Erkek gri takım elbise modelleri tutucu, kuralcı ve hareketsiz yanları ağır basan bireylerin tercihi olabilir. Gri ağır ve diplomatik bir renk olmakta ve dengeli, uzlaştırıcı karakter sunumu yapmaktadır. Saygınlığı ve alçak gönüllüğü temsil eden bu renk takım elbiselerde en çok tercih edilen seçimler arasında yer alır.

 

Özel Davetler için Gri Takım Elbise Modelleri

 

Kruvaze takımlar özel konseptleriniz için şık ve asil bir seçimdir. Daha açık tonlarda yelek ve pantolon uyumu siyah gömlek pembe kravat ile şık bir şekilde tamamlanabilir. Gri renkler turuncu gibi açık renklerle oldukça başarılı uyumlar oluşturuyor. Yelek seçimlerinde kullanılan turuncu, gr, ceketler üzerinde turuncu çizgilerle birbirini tamamlayabilir. Su yeşili yeleklerde hoş uyumlar oluşturur. Kendinden desenli şal yaka gri takım elbise modelleri damatlık olarak tercih edilebilir. Takım elbiselerde gri ve siyah uyumu da oldukça beğenilmekte ve özel günlerde tercih edilen bir kombin olmaktadır.

 

Her Kullanıma Özel Gri Takım Elbise Modelleri

 

Özel davetlerin yanında günlük, ofis, okul yaşantılarınız içinde gri takımlar tercih edilebilir. Ekoseli takımlar kullanım alanları ile mükemmel uyum sağlar. Çizgili düz gri takımlarda kahve tonlarında ayakkabı ve kravat ile uyumlu kombinler sunabilir. Gri takımlarda bordo çizgiler de tarzınıza modern ve spor bir hava katabilir. Kareli desenler, gri takım elbise modelleri içerisindeki zıt renk yelek uyumları da farklı bir tarz arayanlar için çizgisini bozmadan elde edebilecekleri orijinal kombinler olabilir. Mavi, lacivert ekoseli takımlar iş ya da okul kullanımları için tercih edilebilecek saygın duruşa sahip kombinlerdir.

 

Farklı Renk Yelek Uyumları ile Gri Takım Elbise Modelleri

 

Gri pek çok renk ile uyum sağlayabilir. Bordo, siyah, mavi, füme gibi renk uyumlarının yanında yeşil yelek tasarımları ile ekoseli gri takımlarda aranılan şıklığı sunacaktır. Yelek modellerinde kahve tonları da gri ile hoş bir uyum sağlar. Desenli gri ceketler sade gri yeleklerde kullanılmaktadır. Slim fit kalıplarda yelekli modeller tarzları ile öne çıkmak isteyenler erkeklerin en önemli seçimlerindendir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver