Hacizli Araç Satışı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacizli araç satışı birçok kişi için çok karlı ve avantajlı bir alım süreci olmaktadır. Çünkü hacizli olan ve borcu ödenmediği için icra aracılığı ile satışa çıkarılan tüm araçlar için piyasa bedelinin %50’si üzerinden ihale yolu ile satış yapılmaktadır.

İcralık araç satışlarında araçlar ya Bankadan satılık araçlar olarak ya da evrak karşılığı şahıslar tarafından satılık olarak icraya çıkarılmaktadır. Banka kredisi ya da evrak ile satın alınan araçlara ait borçlar ödenmediğinde, alacaklılar bu araçları icra yolu ile satışa çıkararak barçalarını tahsil yoluna gitmektedirler. Ve bu tür satışlar icra dairelerinde ihale yolu ile yapılmaktadır. İhale bedeli aracın ipotek alınırken belirlenmiş olan kasko değerinin yarısı olarak açıklanmaktadır ki, bu nedenle icra yolu ile satın alınan araçlar her zaman çok uygun fiyatlı olmaktadır.

Bu tür araç satışlarına katılmak ve sizlerde istediğiniz araçları çok daha uygun fiyatlar üzerinden icra yolu ile satın almak istiyorsanız bunun için bazı detaylar hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Tüm bu süreç ile ilgili sizlere en faydalı ve donanımlı içeriklere Hacizli Arabalar sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bankadan Satılık Araçlar

Ziraat bankası satılık araç kategorisinde yer alan araçları ve satış yöntemlerini inceleyebilmek için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Yine Halkbank araç satış detayları hakkında en güncel ve en yeni haberlere ve içeriklere web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver