Hürrem Sultan Lakaplı Marina Markova, Türkiye’de Kalmaya Devam Ediyor!

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Voleybolun ‘Hürrem Sultan’ı olarak tanınan Marina Markova, 2023-2024 sezonunda da Türkiye’de kalıyor. Yeni takımı belli oldu.

Türk voleybolunun ‘Hürrem Sultan’ı olarak bilinen Rus smaçör Marina Markova, 2023-2024 sezonunda da Türkiye’de kalmaya karar verdi. Muratpaşa Belediyesi SigortaShop takımına geçtiğimiz sezon transfer olan Markova, kısa sürede hem performansıyla hem de güzelliğiyle büyük ilgi gördü.

Marina Markova’nın Yeni Takımı Belli Oldu Marina Markova’nın yeni takımı sonunda belli oldu. ‘Hürrem Sultan’ lakaplı smaçör, Türkiye’de kalmaya devam edecek. Sezon başında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyesi SigortaShop’a transfer olan Markova, Misli.com Sultanlar Ligi’nde sergilediği etkileyici performans ve büyüleyici güzelliğiyle tanındı.

Taraftarlar ‘Hürrem Sultan’ Diyor Taraftarlar, Marina Markova’nın performansına ve güzelliğine hayran kalarak ona ‘Hürrem Sultan’ lakabını taktı. Artık herkes, bu genç smaçörü ‘Hürrem Sultan’ olarak tanıyor.

22 yaşındaki Marina Markova, sezon sonunda Antalya ekibinden ayrılacak. Ancak Rus voleybolcunun yeni sezonda Türkiye’de kalmaya devam edeceği ve VakıfBank ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Marina Markova, voleybol kariyerine Leningradka Saint Petersburg’da başladıktan sonra NCAA ekiplerinden Syracuse Üniversitesi ve Florida Üniversitesi’nde de başarılı performanslar sergiledi.

Bu Yazıya Tepki Ver