İngiltere İş Vizesi Başvurularında İstenebilen Ek Evraklar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İngiltere İş Vizesi başvurusunda bazı durumlarda kişi tüm istenen evrakları tamamlamış olsa bile başvuru merkezi kişiden ek olarak evraklar isteyebilmektedir. İngiltere’ye iş için gidebilmek amaçlı vize alırken istenebilecek olan ek evraklar şunlardır:

İngiltere ticari vizesinde istenen evraklardan birisi başvuru sahibine ait özel mülkiyetleridir. Bunlar içerisinde kişiye ait araba, ehliyeti, kredi kartı bilgileri, ekstreleri ya da maaş bordrosu üzerine kayıtlı herhangi bir evin tapusu ya da kira gelirleri ve araca dair bilgiler yine burada istenen evraklar arasındadır.

İngiltere’ye gittiğinde; İngiltere’ye gidiş için aldığı bilet ile beraber dönüş için aldığı biletin asılları evraklar içerisine konmalıdır.

İngiltere’ye indiği sırada bu iş gezisi planında neler varsa bunların ayrıntılı bir şekilde dökümü belgeler arasında işlenmelidir.

Yolculuk sonrasında kişinin yerleşeceği otel; otel bilgileri ve otelde ayırmış olduğu rezervasyon bilgileri de yine ek belgeler içindedir.

İngiltere İş Vizesi alarak iş için seyahat yapacak olan kişi eğer bir erkekse askerlik yapıp yapmadığını beyan eden bir belgeyi İngiltere’nin resmi dili ile yazılmış bir şekilde evraklar içerisinde yerleştirmelidir.

İngiltere Vize Başvurusunu SMS İle Almak

İngiltere iş vizesi sonucunu; vize birimleri size internet başvurusu esnasında girmiş olduğunuz e mail adresinize yollar. Ancak bunu riskli bir yöntem olarak görüyorsanız eğer isterseniz 1 pound gibi bir tutar karşılığında vize sonucunuz açıkladığında telefon ile mesaj bildiriminde bulunulmasını isteyebilirsiniz.

Vize işlemleri için gönderdiğiniz pasaportunuzu normal şartlarda vize birimlerinden almanız gerekirken eğer isterseniz başvuru formunu doldururken bir kurye ile pasaportunuz adresinize teslim edilebilir. Bunu seçtiğiniz taktirde hizmet bedeli olarak 14.95 pound istenmektedir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver