İtalya’da Tıp Eğitimi İçin Yapılması Gerekenler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya özellikle tıp eğitimi için ülkemizden çok sayıda öğrenci kabulü yapmaktadır. Yurtdışında okumak isteyen Türk öğrenciler eğitim konusunda İtalya eğitim kurumlarını tercih etmektedirler. Çünkü İtalya eğitim kurumlarından alınan diplomalar ülkemizde YÖK tarafından kabul görmekte ve geçerli sayılmaktadır.

İtalyada tıp okumak sizler için çok büyük bir hayal olmamalıdır. Pisa Edu Eğitim ve Danışmanlık Firması olarak bizler sizlere bu süreçte birebir hizmet ve destek vermekteyiz. İtalya Avrupa’nın en iyi üniversitelerine sahip olan 3. Ülkedir ve bugün vermiş olduğu tıp eğitimleri alanında en başarılı olan çalışmalardandır. Aynı zamanda diğer dünya ülkelerine göre çok daha uygun maliyetlerle eğitim sürecini tamamlama şansı sunmaktadır.  Tüm bu nedenler bir araya geldiğinde İtalyada üniversite okumak geleceğiniz adına atacağınız en güzel adımlardandır.

Pisa Edu İle Başvuru Süreçleri

Pisa Edu Eğitim ve Danışmanlık firması sadece İtalya’da bulunan eğitim kurumları için sizlere danışmanlık hizmeti vermektedir. Tek bir ülke ile hizmetini sınırlı tutan firma bu alanda uzmanlaşmıştır ve yapmış olduğu tüm başvurular olumlu sonuçlarla geri dönmektedir.

Sizlerde İtalya’da herhangi bir eğitim kurumunda üniversite hayatınıza devam etmek istiyorsanız pisaedu.com web sayfası üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Sizler adına yapılacak olan tüm başvuru, kabul ve yerleşim süreçleri bizler tarafından özel takip edilmektedir. Aynı zamanda imat sınavı hazırlık ve katılım süreciniz de sizlere vermiş olduğumuz danışmanlık sayesinde bu testi başarı ile atlatabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver