Kayıp Çinli kadının cesedi bulundu 4 birey gözaltına alındı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te erkek arkadaşıyla birlikte yaşamış bir ithalat firmasında çalışan 31 yaşındaki Çin Millet Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu 2 Ekim 2019 tarihinde ortadan kaybolmuştu. Polise başvuran erkek arkadaşı ise kız arkadaşının kendisini aradığını bir kaza yaptığını, aleyhinde tarafında kendisiyle konuşmak istediklerini söylerken telefonun kapandığını yeniden kendisinden haber alamadığını söylemişti. Lisha Yu’nun ailesi de bir zaman sonradan gelerek kızlarının bulunması için polisten takviye istemişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Lisha Yu’nun otomobilinin iki gün sonradan Mahmutbey gişelerinden geçtiğini tespit etmişti. Polisin yaptığı analiz sonucu Lisha Yu’nun kasıtlı olarak otomobiline çarpılarak durdurulduktan sonradan kaçırıldığı belirlendi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis yaptığı araştırma sonucu Lisha Yu’nun kaybolmasıyla ilgili tanıdık olmayan uyruklu 4 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadesi doğrultusunda Bilecik’te bir çiftlik evinde yapılan aramada Lisha Yu’nun cesedi bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgularının devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver