Kompakt Laminat Sistemler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kompakt Laminat sistemler yapı ve inşaat alanında sıklıkla kullanılan bir sistemdir. Cubicle sistem olarak ta bilinen bu çalışmalar geniş alanların daha verimli kullanılabilmesi adına bölümlendirilmesi işidir. Duvar vb. çalışmalara oranla çok daha sağlıklı, kullanışlı ve uygun fiyatlı olduğu için bu sistemler tercih edilmektedir.

Kompakt Laminat sistemlerin sağlamış olduğu farklı birçok avantaj söz konusdur. Bu ürünler karat kâğıdın yüksek ısı ve basınç altında preslenmesi sonucu oluşmaktadır. Bu nedenle yapısı gereği içerisinde mikroorganizma barındırması söz konusu değildir. Hijyenin ön planda olduğu tüm alanlarda hem tezgah olarak hem de bölümlendirme sistemleri olarak kullanılmaktadır.

Kompakt Laminat ürünler çok dayanıklı ve sağlam parçalardır. Yanmaya ve U.V. ışınlarına karşı büyük bir direnç göstertmektir. Yine suya karşı dayanıklı bir malzemedir. Vurma veya çarpma sonucu alacağı darbelere karşı kolay hasar almayan bir yapısı vardır. Rutubete ve neme karşı dayanıklıdır, şişme veya kabarma yapmaz. Diğer alternatif ürünlere göre oldukça uygun maliyetlidir. Ve dekorasyonları tamamlamak adına istenilen renklerde ve ölçülerde üretilebilmektedir.

Kompakt Laminat yani Cubicle sistemler sahip oldukları bu özellikler sonucunda laboratuvarlarda, okullarda, spor salonlarında, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve bu tür toplu tüm yaşam alanlarında güvenle kullanılmaktadır. En sık kullanım şekli ise soyunma dolapları, wc kabin, duş kabin, pisuar bölmesi olarak yapılmaktadır.

Ocak Cubicle Sistemleri

Ocak Cubicle firması olarak Kompakt Laminat üretimi yapıyoruz. Firma olarak bu alanda uzun yıllardır birçok farklı çalışma ürettik. Büyük küçük her işimizde aynı özen ve titizlikle çalışıyoruz. Sizlerde en kaliteli malzeme ve işçiliğin kullanıldığı ve en uygun fiyatlardan oluşan bir hizmet istiyorsanız bunun için bizlere ulaşabilirsiniz. Firma web sayfamızda yer alan iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver