Kosmak Kablo Üfleme Ekipmanları

Kosmak firması, cable blowing equipment olarak da geçen kablo üfleme ekipmanlarının üretimini ve satışını yapan önemli şirketlerden biridir.

kosmak (3)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kosmak firması, cable blowing equipment olarak da geçen kablo üfleme ekipmanlarının üretimini ve satışını yapan önemli şirketlerden biridir. 1999 yılında kurulan firmanın bünyesinde birbirinden kaliteli ve gelişmiş teknolojiye sahip ürünler bulunmaktadır. Üstelik ürünlerin hepsi müşterilerin talepleri doğrultusunda da geliştirilmektedir. Bu bağlamda firma en başarılı şekilde çalışmalarını sürdürür. Aynı zamanda sadece Türkiye genelinde değil, dünya çapında da ürünlerini ihraç eden firmada çeşitli ekipmanlar bulunmaktadır. Firmanın kablo üfleme ekipmanlarından bazılarını aşağıda maddeler halinde sizlere sıraladık.

  • FOK
  • MINIFOK
  • MINIFOK PLUS
  • HIDROFOK
  • DRILLFOK
  • MICROFOK

Belirtilen ürünlerin hepsi farklı özelliklere sahiptir. Aynı zamanda da kullanım alanları çeşitlidir. Bu da oldukça geniş bir sektör furyasında Kosmak markasının ürünleri olduğunu bizlere gösterir. Firmanın satışını yaptığı ürünler arasında en çok tercih edilen ise FOK modelidir. Daha çok internet ve telefon hat operatörlerinin tercih ettiği bu model, ekipmanlarıyla başarılı bir iş performansı sağlar.

Kosmak FOK Kablo Üfleme Makinesi

Cable blowing machine kategorisinde en çok tercih edilen ürünlerden biri FOK kablo üfleme modelidir. Kosmak firması müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ürünlerinin işlevselliğini ve boyutlandırmasını değiştirmektedir. Bu sayede pek çok taşeron firması kendi sektörlerinde bu ürünleri rahatlıkla kullanabilmektedir. FOK makineleri daha çok Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell tarafından tercih edilmektedir. Belirttiğimiz tüm taşeron markalar FOK fiber optik kablo üfleme ürünlerini kullanmaktadır.

Kaynak: https://kosmak.com/

Bu Yazıya Tepki Ver