Kuran İndir

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tek başınıza Kuran okumak sizi zorluyor mu? Ya da bu alanda en iyi olan hafızların sesi ile okunan Kuranları sürmek sizlere çok daha etkileyici ve faydalı mı geliyor. O zaman İslam Ekseni Sayfası ile tanışabilirsiniz.

islamekseni.com adresine giriş yaparak ses videoları aracılığı ile Online Kuran okuyabilirsiniz. Aynı zamanda bu Kuran dosyalarını cihazlarınıza kolay ve hızlı ir şekilde indirebilirsiniz. Kuran indirdiğinizde tekrar internete ihtiyaç duymadan, cihazlarınız üzerinden istediğiniz an ve istediğiniz yerde Kuran ses dosyalarını açabilirsiniz.

Sistemimizde yer alan Kuran videolarını sürekli takip ederek hatim yapabilirsiniz. Online Hatim seti aracılığı ile istediğiniz zaman Kuran süremeye başlayabilir ve istediğiniz an durdurabilirsiniz. Daha sonra kaldığınız yerden devam etmek üzere hatminizi sonlandırabilirsiniz. Bu şekilde online olarak takip etmeniz hem çok daha akıcı olacaktır, hem de en başarılı hafızların okumuş olduğu online Kuran ile tecvit hakkında ve tecvitle okuma hakkında kulak aşinalığı ve bilgi sahibi olacaksınız.

Sure İndir

İslam Ekseni sayfası kuran indir ve online hatim ile birlikte sizlere Sure İndir hizmeti de vermektedir. Tüm sureleri dünyaca tanınmış ve en başarılı olan 8 farklı hocanın sesinden dinleyebilirsiniz. Ve dinlediğiniz tüm sureleri kullanmış olduğunuz cihazlara kolaylıkla indirebilirsiniz. Böylelikle internet bağlantısının olmasına gerek kalmadan cihazlarınızdan indirmiş olduğunuz tüm sureleri istediğiniz an ve istediğiniz yerden kolaylıkla dinleyebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver