Lensin Gemi Tamiri ve Havuzlama

Lensin ship repair at Tuzla ilçesinde gemi tamiri ve tüm havuzlama işlemlerini gerçekleştiren bir firmadır.

lensin (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lensin ship repair at Tuzla ilçesinde gemi tamiri ve tüm havuzlama işlemlerini gerçekleştiren bir firmadır. İşletmenin İstanbul Tuzla’da yer alması uluslararası havaalanına oldukça yakın bir merkezde olmasını sağlıyor. Ayrıca şubenin bulunduğu konum pek çok deniz operasyonunun gerçekleştirildiği yerdir. Bu bağlamda tersane, yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm gemi sahiplerinin talebini rahatlıkla karşılayabilmektedir.

Dry docking at Turkey olarak da geçen kuru havuzlama işlemi yapabilecek kapasiteye sahip olan firmada aynı zamanda fazlasıyla ihtiyaç duyulan deniz ekipmanları da temin edilebiliyor. Gemi sahipleri ihtiyaçları doğrultusunda firma ile iletişime geçerek Çapa, Zincir, Güverte ekipmanları ve Hidrolik pompalar gibi donanımlar tedarik edebilmektedir. Bu açıdan Lensin tüm tersane ürünlerine sahip bir firma olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Lensin Gemi Motoru Revizyonu

Lensin firması, ship engine overhauling yani gemi motoru revizyonu işlemlerini de gerçekleştirebilen bir firmadır. Bu bağlamda uluslararası platformda başarılı bir şekilde hizmet sunmaya devam ediyor. Üstelik gemi elektrik ekipmanları için gerek duyulan tamir ve yedek parça talebini de karşılayarak gemi sahiplerinin yolculuklarına devam edebilmelerini sağlıyor.

Firma kurulduğu dönemden itibaren dünya genelindeki deniz ticaretinin sürekliliğine oldukça büyük katkılar sunmuştur. Lensin, gemiler ve deniz araçları için tüm donanım ve parçalarını dünyanın bir diğer ucuna dahi ulaştırabilmektedir. Üstelik bu süreçte ürün takibi de tamamen firma tarafından yapılır. Böylece yıllardır gemiciler güven içerisinde yolculuklarına devam edebilmektedir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver