Matbaacılıkta Piyasa Tecrübesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Günümüzde okullarda, ofislerde, dükkanlarda, marketlerde ve daha bir çok yerde vazgeçilmez ürünlerden biri kırtasiye malzemeleridir. Kırtasiyecilik anlamında Aydın Color Firması piyasanın önde gelen isimlerindendir. Her iş yerinde görebileceğiniz ajandalar ve ofis ürünlerinin birçok farklı tasarımı ve çeşidi bulunmaktadır. Özellikle firma tarafından bir çok promosyon ürünleri üretilmekte olup, oldukça rağbet görmektedir.

Aydın Color Kimdir?

Kartpostalcılık üzerine üretim hayatına başlayan firma Hızır Aydın tarafından 1978 yılında kurulmuştur. Üretim ve çalışma hayatına zarf, koli, tebrik, ambalaj kağıdı, poster, çıkartma, klasör vs. birçok ürünün üretimi ve tasarımıyla başlamıştır. Çalışma hayatına bir yenisi eklemek isteyen Hızır Aydın, İnci Davetiyeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketini 1984 yılında kurarak davetiye üretimine de başlamıştır. Bundan önce 1978 yılı itibariyle promosyon ürünlerinin üretimiyle ön plana çıkmıştır.

Aydın Color Firmasının Sağladığı Hizmetler

Firmanın üretmiş olduğu promosyon ürünlerden bir kaçı; çantalar, plastik ürünler, ajanda ve organizeler, kartvizitler, kalem kutular, şemsiyeler, kişisel ürünler, promosyon kalemler ile geri dönüşümlü ürünleridir. Firma promosyon ürünlerinin üretiminin yanında matbaa ürünlerinin üretim hizmetini de sağlamaktadır. Aydın Color’un en popüler ürünleri çeşitli tasarımdaki ajandalar ve tekstil ürünleridir. Belli firmalara ait logo tasarım ve basımları, bazı teknolojik ürünler ve termoslar gibi ürünleri de bulunmaktadır.

Aydın Color Tercihi

Her firmada olduğu gibi Aydın Color firması da müşteri memnuniyetine ve zevklerine öncelik vermektedir. Bu sayede yıllardan beri süre gelen müşteri memnuniyetini yanlarında taşımaktadırlar. Sektördeki 42 yıllık tecrübeleri, 24 saat hizmet sağlayan destek hattı ve yapmış oldukları binlerce ürün çeşitliliği ile kendi pazar alanlarında bugün hala en önde gelen firmalardan biri olmayı sürdürmektedirler.

Bu Yazıya Tepki Ver