Metin2 PVP Server Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Global bir oyun olarak internet üzerinden oynanan Metin2 oyununda küçük serverler az sayıda oyuncunun aynı anda oyun oynamasına imkan sağlarken yeni oluşturulan Metin2 pvp serverler ise daha fazla sayıda oyuncunun keyifle oyun oynamasını sağlıyor. 2013 yılında yapılan güncellemeler ile küçük serverler büyük serverlere aktarılmış ve pvp server oluşturularak oyunculara daha keyifli bir oyun ikanı sunulmuş. Oyuncu sayısındaki değişikliğin yanı sıra bir çok güncellemeyi de içeren mt2 pvp server oyunculara çeşitli hediyeler kazanma imkanı sağlıyor. Hediye olarak çeşitli silahlar ve zor düşürülen kıyafetlerin yanı sıra level atlama gibi farklı özellikler de oyunculara sunulmuş.

Bu konuda daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız bunu web sayfamızda yer alan forum aracılığı ile de yapabilirsiniz. mt2pvp.net adresi üzerinden web sayfamıza giriş sağlayabilir ve kısa üyelik sürecinin ardından sizlerde bu ailenin bir parçası olabilirsiniz. Forum alanını kullanarak diğer oyun tutkunlarının bilgi ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Metin2 Güncellemeler

Özel bir oyun olan metin2 oyununda oyunculara daha keyifli ve daha eğlenceli bir oyun sunabilmek için metin2 pvp serverler geliştirilmiş ve oyun severlere sunulmuştur. Bu serverler diğer serverlere göre daha kolay bir şekilde level atlayabildiğiniz, oyunun zorluk derecesinin düşürüldüğü bir server olmuş. Ayrıca daha fazla sayıda oyuncunun yer alabildiği bu server ile oyunu daha kalabalık bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Bu Yazıya Tepki Ver