Öz Yeni Yurt Güvenlik

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1996 yılından bugüne kadar sektörde yer alan ve edinmiş olduğu tecrübeler ile Ankara güvenlik firmaları arasında fark yaratan Öz Yeni Yurt Güvenlik firması birçok farklı alanda sizlerin güvenliği için çalışmaktadır.  Başta okul güvenliği olmak üzere site güvenliği, yakın koruma, özel kurye hizmetleri, özel ulaşım ve koruma hizmetleri, konferans koruma hizmetleri, elektronik güvenlik hizmetleri, Avm güvenliği, spor güvenliği, konser güvenliği gibi çok geniş bir hizmet yelpazesi ile sizlere hizmet vermektedir. Okul güvenlik şirketleri arasında bulunan ve okul konusunda sahip olduğu tecrübeyle sizlere hizmet veren firma okul ve eğitim kurumları çevresinde yer alan kötü alışkanlıklardan çocuklarınızı korumak amacıyla okul giriş ve çıkışlarını profesyonel bir şekilde kontrol etmekte ve güvenlik hizmeti vermektedir.

Müşteri Odaklı Hizmet

Müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetler tamamen müşteri odaklı olup müşteri beklentilerinin ve ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak hizmet verilmektedir. Ankara güvenlik firmaları arasında yer alan ve vermiş olduğu hizmet çeşitliliği ile de bilinen firmamızın hizmet yeterlik belgesi, uluslararası kalite sistemleri belgesi ve ıso belgeleri bulunmaktadır. Ayrıca İçişleri Bakanlığı tarafından verilmiş olan özel güvenlik şirketi faaliyet izin belgesine sahip olan firmamız bu alanda profesyonel hizmet vermektedir.

Öz Yeni Yurt Güvenlik firması olarak profesyonel olarak hizmet sunuyoruz. Verdiğimiz her hizmet için kusursuz tanımlaması yapıyoruz. Çünkü yapmış olduğumuz işte hata ve kusura yer olmadığını biliyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver