Pendik’te çok acı olay! 80 yaşındaki ihtiyar adamın denizden cesedi çıktı!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendik İDO Balıkçılar Barınağı açıklarında saat 00.00 sıralarında deniz üstünde atıl bir kişiyi görebilen balıkçılar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Durum yerine polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Durum yerine gelen polis ekipleri deniz üstünde duran cansız bedeni çevredeki balıkçılar ile kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerince burada yapılan incelemede denizden çıkartılan adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

KIYIDA BASTON İLE GÖZLÜK BULUNDU

Üstünde çıkan kimliğiyle 1939 doğumlu olan Kadir Öztürk olduğu anlaşıldı. Durum yeri tahlil ekiplerinin yapmış olduğu incelemelerde herhangi bir indirilmiş veya darp izine rastlanmadı. Balıkçılar göre ise kıyıda baston ile gözlük bulundu.

Adap tanıklarından olan İbrahim Sekmen, “Yaklaşık 18.00 sıralarında biz arkadaşla denize çıkmıştık. İlk önce arkadaşı bırakırken iskeleye bende tekneyi park edecektim. O sırada arkadaşım şamandıra var uyarı et motora sarmasın dedi. Daha Sonra cisim var dedi burada. Ceset olduğunu anlayınca hemencecik ilgili makamları aradık.İlk ilk kez ne olduğunu anlayamadık bir gövde vardı lakin hanımefendi mı erkek mi bilmiyorduk bizde panik olduk. Akşam akşam bizim içinde bir serüven oldu Allah rahmet eylesin.” dedi.

Durum yeri incelemesini tamamladıktan sonradan sağlık ekipleri cesedi Kartal Adli Tıp Morguna kaldırdı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver