Rust Server Kiralama Nedir Nasıl Yapılır?

Rust server kirala hizmetinin sağladığı imkanların başında kendinize ait bir serverınız olması gelir.

ekiphost (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rust server kirala hizmetinin sağladığı imkanların başında kendinize ait bir serverınız olması gelir. Sizin de oyun içinde görmüş olduğunuz diğer serverlar gibi bir serverınız olmuş olur. Rust server kiralama ile serverınız oyun içindeki topluluk serverları içinde gözükür. Kiraladığınız rust server tamamen size aittir. Sahibi siz olduğunuz için de yönetim size ait olacaktır. Böylece serverın haritasını değiştirme imkânınız olur. Ayrıca tüm ayarları kendi isteğinize göre değiştirmeniz mümkün. Rust serverı Ekip Host sitesi desteği ile açıp oynayabilirsiniz.

Rust Server Satın Alma ve Kurma

Rust server satın al için müşterilerimize birçok farklı seçenek sunuyoruz. Rust server fiyatları paketlerine göre değişir. Sunmuş olduğumuz paket seçenekleri arasından kendi bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. Bizimle yeni tanışan müşterilerimiz için özel kampanyalarımız mevcut. Bu kampanyalar ile uygun fiyata rust server kiralayabilirsiniz. Ayrıca Rust server kurma işlemi de sunmuş olduğumuz seçenekler ile oldukça kolay.

Rust Server Paketleri

Rust server paket seçenekleri ile daha fazla indirim şansı yakalamış olursunuz. Dilerseniz 3 aylık, 6 aylık ya da 12 aylık paketlerden birini seçebilirsiniz.  Rust serverı kolayca açabilmek için de müşterilerimize iki farklı seçenek sunuyoruz. Bu seçenekler sayesinde rust serverı kolayca açabilir ve oynayabilirsiniz. Satın almış olduğunuz oyun serverı hızlı bir şekilde kurulur. Ekip Host sitesi size server konusunda her türlü destek sağlıyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver